1.12.19

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Παίζοντας την γνωστή της άμυνα των τελευταίων εβδομάδων στο 2ο ημίχρονο η Α.Ε.Κ. κέρδισε τον Προμηθέα με 73-68 κι έτσι δεν έμεινε από νωρίς έξω από τη διεκδικηση θέσης στην πρώτη τριάδα.. Καθοριστικό ήταν το δεύτερο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου όταν το 47-53 έγινε 61-53 με ένα επιμέρους 14-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξαναπάρουν κεφάλι στο σκορ στα μέσα της 4ης περιόδου αλλά τα δυο τρίποντα του Γκίκα ήταν παραπάνω από κομβικά.
O Langford για άλλο ένα παιχνίδι ήταν πρώτος σκόρερ, αλλά αυτή τη φορά χωρίς να έχει εντυπωσιακά ποσοστά αλλά ακόμα κι έτσι κατάφερε να βάλει 20π μένοντας για 36'03" στο παρκέ αφού ο Ray μόνο έτοιμος δε φάνηκε στο διάστημα που αγωνίστηκε ώστε να του δώσει περισσότερες ανάσες.. Παράλληλα σίγουρα θα πρέπει να βρούμε περισσότερες λύσεις τόσο στο θέμα του βασικού οργανωτή όσο και στο προβληματικό επιθετικό παιχνίδι των περισσότερων ψηλών..
Ο Ellis για ένα ακόμα ματς τα τελευταία χρόνια ταλαιπώρησε την frontline μας και μόνο ο Slaughter μπόρεσε να τον περιορίσει, δίνοντας σημαντικές λύσεις με τα επιθετικά (κυρίως) ρημπάουντ του σε κρίσιμα σημεία.

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σημαντικη νικη κλεισαμε ιδανικα το νοεμβρη που αν δεν αυτοκτονουσαμε με τη ραστα θα χαμε μονο νικες. Με τον προμηθεα προβλεπω επικες μαχες σε ολη τη σεζον μιας καιθα παιξουμε και τελικο κυπελλου μαζι στα μεσα φλεβαρη. Το στοιχημα ειναι τοτε να χει δεσει η ομαδα και να χουμε κατασταλλαξει στο ροστερ γιατι περα απο τη νικη φανηκε οτι εχει καλυτερη ομαδα και μας πηγαν και καποιες λεπτομερειες (αποβολη μπομπ,τραυματισμος χολ σε κομβικο σημειο)
Ο λαγκφορντ κλειστηκε πολυ καλα απο τον ταβερνιαρη αλλα ακομα και ετσι εβαλε 20 το κακο ειναι οτι περαν του γιανκοβιτς (που τον ξεχασε στον παγκο μεταα) οι αλλοι δεν βαζαν τα ελευθερα σουτ και οτι δεν παιρνουμε καθολου σκορ απο το 5
Μια κουβεντα για το ροστερ. Ο γιανκοβιτς ειναι υπερτιμιος και τρομερα αδικημενος. Προσωπικα δεν θελα να αλλαχθει. Παρολα αυτα εχουμε οντως θεμα στο 5 μιας και ο σλοτερ ειναι φοβερος στην αμυνα και τα ριμπαουντ αλλα ανυπαρκτος επιθετικα. Στα γκαρντ με το πετσοκωμα του τσαλμερς φαινεται οτι θα παμε με σαντ ρος στον ασο και ξεζουμισμα του. Ευτυχως μας βγαινει ο γκικας. Κατα ταλλα απιστευτη απογοητευση κακλαμανκης λινος ενω θεωρω οτι ο δημητρακης ο μωραιτης θα ταν πολυ πιο χρησιμος απο τολιοπουλο. Παντως με σακοτα αντι για λινο και λαρε αντι τολιοπουλο δεν θα μας εβλεπε κανεις μετα τον παο φετος.
Ειδα και το προγραμμα που μας μενει μεχρι να βγει η χρονια. Αν περασουμε απο την καταραμενη πυλαια δεν χανουμε αλλο ματς και λογικα θα κλεισουμε στην πρωτη 3αδα τον α γυρο. Το ζορικο ειναι στην ευρωπη με 2 εκτος και την χαποελ εντος. Αν θελουμε οντως πρωτη θεση πρεπει να παρουμε και τα 3 αλλιως θα δωσουμε μαχη ακομα και για προκριση

ΜΟΝΟ ΑΕΚ

haridimos είπε...

Τα κενά είναι δεδομένα αυτή τη στιγμή στο 1 και στο 4/5 .. Χρειάζεται αξιοπιστο πλει μεικερ να δινει 15-20' ποιοτικά λεπτά και ένας παίκτης στο 4/5 για να αλλαξει (τον σιγουρα τιμιο Στεφαν).
Το πρόγραμμα ειδικά Ευρώπη ειναι πολύ ζόρικο μεχρι τις γιορτές που δεν προβλέπω προσθαφαιρέσεις.. Και με τα αποτελεσματα στον ομιλο να έρχονται οπως έρχονται μάλλον πάμε σε καταστάσεις όπως πρόπερσι με πολλαπλές ισοβαθμίες και σενάρια.