23.12.19

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΡΙ

Την 7η συνεχόμενη νίκη της στην Α1 -και 14η στα 15 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις-πέτυχε η ομάδα μπάσκετ κερδίζοντας και τη Λάρισα (Ερμή Αγιάς) στο κλειστό της Νεάπολης. Ολοκληρωσε έτσι τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της για το 2019 κάνοντας συλλογή από ροζ φύλλα αγώνα αν και είχε αρκετά και απανωτά ταξίδια.

Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου μπήκαν απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι και έδειξαν με το καλημέρα πως δεν θα άφηναν περιθώρια στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο καθώς προηγήθηκαν με 9-24 στο τέλος της 1ης περιοδου και συντηρούσαν το προβάδισμα σε αυτά τα επίπεδα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι το τρίποντο του Parks στην εκπνοή της 3ης περιόδου.. Τότε άρχισε μια δικαιολογημένη μεν, αλλά μεγάλη χαλάρωση και το 50-68 έγινε 67-71 με συνέπεια ο αγώνας να ξαναγίνει αμφίρροπος έστω και για λίγο αφού στο τέλος οι κιτρινόμαυροι ανέκτησαν τον έλεγχο και έφτασαν στο 76-86.
Κορυφαίος ήταν ο Keith Langford που σε κάτι λιγότερο από 28' σκόραρε 28 πόντους με άψογα (αν εξαιρέσουμε τις βολές στο τέλος) στατιστικά, ενώ έδωσαν λύσεις τόσο ο Maciulis στο α', ο Sant-Roos που πέρα από τα γνωστα στην άμυνα έβαλε και τα δυο καθοριστικά τρίποντα στο τέλος, ο Χρυσικόπουλος που συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις, ενώ άνοιξε το rotation και ξαναπήραν αρκετό χρόνο οι Γιαννόπουλος & Μαυροειδής.
Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ

2 σχόλια:

Κώστας dmks82kostas@gmail.com είπε...

Χαρίδημε καλησπέρα, έχεις κάνει μια ανάρτηση για τον γείτονα μου τον Μανώλη Ζαμπέλα (έχεις γράψει λανθασμένα στον τίτλο Μιχάλης). Είναι ο πρώτος μεταπολομεικός σεντερ της ομάδας. Επίσης του πήρε μια συνέντευξη πριν λίγες μέρες ο Νίκος Αγγελίδης (δημοσιογράφος της ΕΡΤ) και είναι εδώ με βίντεο και φωτογραφίες στο κάτω μέρος της σελίδας

https://www.aek-live.gr/o-zampelas-me-ta-makria-cheria-vid/

haridimos είπε...

ευχαριστώ για τη διόρθωση και για το λινκ.
Καλές γιορτές !