8.12.19

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΡΙ

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα -και 10η στα τελευταία 11 ματς- πέτυχε η ομάδα μπάσκετ στην Πυλαία όπου κέρδισε μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες (στις εγχώριες διοργανώσεις) τον ΠΑΟΚ με 67-71 και θα πάει με ηρεμία στη Γαλλία όπου την Τρίτη την περιμένει η EB Pau Lacq Orthez. Θα μπορούσε να είχε έρθει πιο εύκολα η νίκη αν δεν υπήρχε η αγωνιστική κοιλιά στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου όταν οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 18-5, ή αν δεν είχε μείνει άποντη για ένα τετράλεπτο στο τέλος ώστε να μη χρειαζόταν το καθοριστικό σουτ του Langford στα 8.1", όμως η ουσία είναι ότι πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και παραμένει μια νίκη πίσω από την 3η θέση αλλά και από την 2η πλέον.
Καλύτερος παίκτης μας ο Sant-Roos που για άλλο ένα παιχνίδι επιφορτίστηκε και με το ρόλο του βασικού οργανωτή πέρα από του αμυντικού εξολοθρευτή του καλύτερου περιφερειακού σκόρερ των αντιπάλων, ενώ έδωσε και πολλές λύσεις επιθετικά. Θετικό πως η ομάδα άνοιξε το rotation και κανείς πέρα από τον Κουβανό δεν έπαιξε περισσότερο από 20-25' - σίγουρα έπαιξε ρόλο γι'αυτό και το ταξίδι για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τρίτης.
Αμυντικά οι παίκτες του Παπαθεοδώρου κατάφεραν να κρατήσουν άλλον έναν αντίπαλο κάτω από τους 70 πόντους, όμως για άλλο ένα παιχνίδι φάνηκαν οι αδυναμίες τόσο στην οργάνωση που με την απουσία βασικού pg η θέση καλύφθηκε πάλι εκ των ενόντων όσο και στην επιθετική συνεισφορά των center που ήταν και πάλι πενιχρή ..
Δείτε χάϊλαϊτς από το παιχνίδι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετα το καταστροφικο ξεκινηνα 1-4 στο πρωταθλημα μετραμε μονο νικες και βαση τα ματς που μενουν ετσι πρεπει να κλεισουμε τον α γυρο. Τωρα ολο το ζουμι ειναι στην ευρωπη που μας μενουν 2 ματς φωτια μεχρι να βγει το 19. Τριτο σερι εκτος εδρας ματς στη γαλλια την τριτη και μετα χαποελ εντος. Τωρα θα φανει αν εχουμε ελπιδες για 1η θεση η με βαση τα κουλα αποτελεσματα στον ομιλο μας παλεψουμε και για την προκριση τελικα. Παντως η χαποελ στη γαλλια εχασε απο την ορτεζ...
Η αληθεια ειναι οτι θα θελα καποια στιγμη να δω και ωραιο μπασκετ απο την ομαδα περα απο τα αποτελεσματα που παντα μετρανε.
Στο χτεσινο ματς αυτο που με ξενερωσε ειναι οταν κερδιζαμε με 7-8 4-5λεπτα πριν το τελος πηγσιναμε σε σκοτωμενες επιθεσεις 24αρων. Τοσο πολυ το φοβονταν τον παοκ ο λιακος?
Επισης καποια στιγμη πρεπει να παρθει η αποφαση και να κλεισει εντελως η κουβεντα για το ροστερ. Ο γιαννοπουλος ειναι καθοριστικος φετος και σερνεται η φημη συνεχεια οτι φευγει. Ο γιανκοβιτς υπερτιμιος βγαινει οτι ειναι θεμα χρονου να φυγει. Αυτα δεν βοηθανε ουτε τους παιχτες ουτε την ομαδα νομιζω. Την ιδια ωρα που η προσωπικη επιλογη του κοουτς λινος και ο κακλαμανακης ειναι εντελως απαραδεκτοι. Τουλαχιστον τολιοπουλος και γκικας δεν παιζουν σα χεσμενοι παιρνουν φασεις και βγαζουν τσαμπουκα. Αυτοι οι δυο μαζι με το χαρη εχουν αδικηθει στο ροτεισον απο τον κοουτς.
Με ρει οταν βρει ρυθμο βλαντο οταν ειναι ετοιμος θα θελουμε ενα 5αρι να μη φοβαται να σκοραρει και θα μαστε κομπλε