3.10.20

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !

 

Στον τελικό του Basketball Champions League 2019/20 της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσει την Hereda San Pablo Burgos, προκρίθηκε η Βασίλισσα καθώς υπέταξε μετά από εξαιρετική εμφάνιση την Casademont Zaragoza με το επιβλητικό 99-75. Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό στο παρκέ, ξεκίνησαν με 12-0 σερί και δεν άφησαν ποτέ τους Ισπανούς ακόμα και να σκεφτούν πως θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν σε εξαιρετική κατάσταση (οκ- εκτός του Atkins που δείχνει ακόμα εκτός κλίματος) και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην προσπάθεια για τον τελικό.

Ο Langford ήταν και πάλι ο γνωστός ψυχρός εκτελεστής (έχοντας παραλάβει πριν το ματς και το βραβείο του MVP της διοργάνωσης), ο Γκίκας υποδειγματικός στην οργάνωση ενώ πολύ καλός στην κυκλοφορία ήταν και ο Ζήσης. Jankovic & Ρογκαβόπουλος πίεσαν στην άμυνα (βγαίνοντας κι οι δυο με 5 φάουλ) δίνοντας και λύσεις στην επίθεση, ειδικά ο δεύτερος, ενώ ο Lojeski σε κάτι παραπάνω από 6' σμπαράλιασε την άμυνα των Ισπανών.  Ο Χρυσικόπουλος ήταν εντυπωσιακος στο ξεκίνημα κι εδωσε αρκετές λύσεις συμπληρώνοντας ιδανικά στο 4 τον Maciulis που ήταν και πάλι ηγέτης και στις δυο πλευρές του παρκέ. Εξαιρετική παρουσία και από τους Moreira - Slaughter κάτω από τη ρακέτα.


 

Κορυφαίος όλων όμως ο Tyrese Rice που έκανε τα πάντα... και σκοράρισμα (18π με 6/6 2π), και υποδειγματικό μοίρασμα του παιχνιδιού (5 ασιστ) αλλά και άμυνα - χαρακτηριστική η φάση με το 'μπλονζόν' για κόψιμο κι ενώ το σκορ ήταν 80-53.. ενδεικτικό της σωστής αγωνιστικής νοοτροπίας του παίκτη. Θα ήταν ευχής έργο να παραμείνει στο ρόστερ τελικά και μετά το Final-8. Η διαφορά που έχτισαν οι παίκτες κόβοντας τον 'αέρα' στους αντιπάλους της, επέτρεψε στον Παπαθεοδώρου να κάνει υποδειγματικό rotation χωρίς να φορτώσει με περιττά λεπτά συμμετοχής κάποιον.





Δεν υπάρχουν σχόλια: