15.4.21

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ, ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ..

 

Οριστικά την 4η θέση της κανονικής περιόδου θα καταλάβει η ομάδα μπάσκετ -που σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στα ημιτελικά αν αποκλείσει φυσικά τον ΠΑΟΚ πρώτα- μετά την ήττα της στην Πάτρα από τον Προμηθέα. Για το ματς δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε...στο ίδιο έργο θεατές βρεθήκαμε ξανά.. Το αποτέλεσμα ήταν προαπαφοσισμένο και για νιοστή φορά οι κορυφαίοι αντίπαλοι ήταν η γκρι τριπλέτα.. 

Τι να πούμε ; πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα εκτέλεσε μόλις και μετά βίας μια βολή (από τεχνική ποινή) ; πως συνολικά η ΑΕΚ σούταρε 13 βολές και οι γηπεδούχοι 32; Πως ο Jerian Grant έπεφτε πάνω στον Jerai Grant και χρεωνόταν με φάουλ ο Macon και εκτελούσαν βολές ; Πως τα φάουλ εις βάρος των παικτών μας δινόντουσαν επειδή ακουμπούσε τους αντιπάλους η αύρα τους, ενώ οι δικοί μας δεν κέρδιζαν φάουλ ούτε αν μάτωναν; Το βασικό και κυρίαρχο πρόβλημα είναι πως η συγκεκριμένη τριπλέτα ορίστηκε μετά τον αποκλεισμό μας στο Κύπελλο (με αντίστοιχο τρόπο) αλλά τόσες εβδομάδες δεν είδαμε καμιά αντίδραση από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ για το θέμα.. 

Σίγουρα έγιναν αγωνιστικές ανορθογραφίες (ξεχάστηκε ο Macon στο 4ο και δεν μπήκε νωρίτερα για να ξεκουράσει τον Langford που δεν ήταν φρέσκος στο τέλος, έπαιξε πολύ περισσότερο ο Ζήσης από τον Μωραϊτη, χρησιμοποιήθηκαν μόνο 9 παίκτες απέναντι στους 8 του αντιπάλου κλπ), οι οποίες όμως υπό κανονικές συνθήκες και χωρίς σημαδεμένους διαιτητές στη χειρότερη θα στερουσαν από την ομάδα την κάλυψη της διαφοράς των 7π που είχε χάσει στο ΟΑΚΑ στον α' γύρο. 

Μπράβο στο Γιώργο Λημνιάτη για τις δηλώσεις του μετά το ματς και για τη συνολική του στάση.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: