29.4.21

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΗΤΤΑ


  Συνέχισε το αρνητικό σερί ηττών η ομάδα μπάσκετ καθώς -παίζοντας χωρίς τους Langford-Moreira που είχαν ενοχλήσεις- έχασε και από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την τελευταία αγωνιστική με 95-104 κι αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στη φετινή Α1. Η βαθμολογική θέση πάντως είχε κριθεί πριν το φινάλε (με το 14-8 τερμάτισε στην 4η θέση) και ίσως γι'αυτό οι άμυνες και των δυο ομάδων ήταν αρκετά πιο χαλαρές. Αν θέλει να αντιμετωπίσει ξανά τους πράσινους στα ημιτελικά και να μην αποτύχει παταγωδώς στον τελευταίο στόχο που έχει απομείνει θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ (13-9) στα προημιτελικά με θεωρητικό πλεονέκτημα έδρας (αφού τα ματς συνεχίουν να γίνονται χωρίς θεατές).

Αγωνιστικά πέρα από την (νιοστή λόγω των συχνών προβλημάτων) επιστροφή του Lojeski, κρατάμε και την παρουσία του Γκίκα που έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω του τον σοβαρό του τραυματισμό σκόραρε 18π με άψογη ευστοχία (4/4 3π, 3/3 2π). Με τα ματς των playoff να είναι ανα δυο μέρες θα χρειαστεί σίγουρα να εκμεταλλευθούμε όλο το βάθος του ρόστερ ..
 

Και το 2ο ντεμπούτο του Αγγέλου στον κιτρινόμαυρο πάγκο ήταν με ήττα. Στο πρώτο του πέρασμα είχαμε χάσει απο τον Πανιώνιο με 90-71 στο Ελληνικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: