4.4.21

ΕΧΑΣΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ..


 Συνεχίζοντας να προβληματίζει -ειδικά το τελευταίο διάστημα- η ομάδα μπάσκετ γνώρισε την ήττα στην παράταση από το Λαύριο (το οποίο την κέρδισε για 3η φορά φέτος..) και πλέον πολύ δύσκολα θα αποφύγει την 4η θέση της κανονικής περιόδου και την διασταύρωση με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά - αν φυσικά αποκλείσει πρώτα τον ΠΑΟΚ που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης. Σίγουρα οι απουσίες είναι μια δικαιολογία (εκτός αποστολής οι Γόντικας-covid, Slaughter-τραυματίας κι εκτός λίστας Α1 πλέον, Γκίκας-γαστρεντερίτιδα και Lojeski που είναι στις ΗΠΑ για να δει τον εργοφυσιολόγο του, πέρα φυσικά από τον Ρογκαβόπουλο που παραμένει εκτός ομάδας) αλλά η αδυναμία αντιμετώπισης του Λαυρίου -που έχει υποπολλαπλάσιο budget- για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν οφείλεται αποκλειστικά στις απουσίες, αλλά στα επαναλαμβανόμενα αγωνιστικά λάθη..

Οι Macon αρχικά και Langford έπειτα εγκλωβίστηκαν στα double-play του Σερέλη κρατώντας πολύ ώρα τη μπάλα και κάνοντας βεβιασμένες προσπάθειες μετά, παίκτες που μπορούσαν -και το έκαναν άλλωστε- να ανταπεξέλθουν στο γρήγορο ρυθμό των αντιπάλων (Moses, Jankovic, Λίνος) είτε χρησιμοποιήθηκαν πολύ λιγότερο από όσο έπρεπε είτε και ελάχιστα (Μωραϊτης), ο Ζήσης συνεχίζει να είναι σε πολύ κακή κατάσταση και ήταν μοιραίος (με τη λάθος πάσα και το άστοχο σουτ στο τελος -που θα μας αρκουσε και ένα μπάσιμο να κερδίσει φάουλ), ο Moreira ήταν χωρίς αντίπαλο μεν αλλά ακόμα μακριά από τον καλό του εαυτό πριν το τραυματισμό και σαν κερασάκι ενώ οι αντίπαλοι είχαν τρεις παικτες με 4 φάουλ δεν μπήκε ποτέ πλάνο από τον πάγκο για να τους οδηγήσουμε στο 5ο και να μείνουν με λιγότερες λύσεις... Άλλωστε το Λαύριο σε 7-8 παίκτες στηρίζεται..

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η διαχείριση του Μωραϊτη από τον πάγκο.. Ο 22χρονος γκαρντ βγήκε μετά από μόλις 1'49" γιατί έκανε λάθος πάσα μετά από μια φάση που παραλίγο να τραυματιστεί..





Δεν υπάρχουν σχόλια: