12.5.21

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-0 ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ

 

Έκανε αυτό που έπρεπε η ομάδα μπάσκετ στο πρώτο ματς της προημιτελικής σειράς με τον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας τον με 102-89, και τώρα έχει τη δυνατότητα να τελειώσει τη σειρά στην Πυλαία - διαφορετικά θα έχουμε τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος μέχρι τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου καθώς οι φιλοξενούμενοι παρέμεναν στη διεκδίκηση του ματς εκμεταλλευόμενοι την ευστοχία τους από τα 6μ75.

Εκεί μίλησε η κλάση του Daryl Macon Jr που ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης στο παρκέ.. με δικές του προσπάθειες και αποκορύφωμα τα δυο συνεχόμενα τρίποντα από τα 8μ.. έτσι το 79-79 έγινε 94-79 και η 'σεμνή τελετή έλαβε τέλος' που έλεγε και ο Ιωαννίδης παλιότερα.. Η ομάδα λειτούργησε καλά αμυντικά σε αυτό το διάστημα, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως σκοράραμε αρκετούς πόντους από αιφνιδιασμούς (13 έναντι 5)

Και όλα αυτά ενώ με το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα είχε χάσει τον βασικό της σκόρερ, αφού ο Langford αποχώρησε με τράβηγμα πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και δεν αναμένεται να ξαναπατήσει παρκέ αυτή τη σεζόν αφού θα χρειαστεί να μείνει τουλάχιστον 20 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ εκτός δράσης θα είναι το επόμενο διάστημα και ο Μωραϊτης λόγω covid.





Δεν υπάρχουν σχόλια: