24.5.21

ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΡΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

 

Διαβασμένη και μεθοδική η ομάδα μας πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό και στον τρίτο ημιτελικό, μην παρατώντας ποτέ το σκορ (βρέθηκε πίσω 78-62 στο 32' και πλησίασε στο 86-83 στο 37') δείχνοντας σωστό αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 94-83 και πλέον είναι πίσω στη σειρά με 2-1. Αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές της για παρουσία στον τελικό θα πρέπει να κάνει μια ακόμα μεγαλύτερη υπέρβαση για να ισοφαρίσει την Τετάρτη στο 4ο παιχνίδι ..

Για άλλο ένα ματς απέναντι στους πράσινους αυτή την 25ετία που τρέχει το 0-34 εκτός έδρας οι αντίπαλοι δεν έπαιζαν μόνο με 5 μέσα στο παρκέ, αλλά είχαν τις γνωστές γκρι βοήθειες να τους σπρώχνουν όποτε οι κιτρινόμαυροι προσπαθούσαν να πλησιάσουν.. Από την τεχνική ποινή στον Ζήση, τα βήματα του Παπαπέτρου που έγιναν φάουλ και τεχνική ποινή, το trash talking του Hezonja που δεν τιμωρείται ποτέ, το 5ο φάουλ του Moreira κλπ η τριπλέτα των Μάνου-Πιτσίλκα-Τσώνου ήταν πάντα εκεί για να δείχνει τις προθέσεις της.

Και σε αυτό το παιχνιδι η ομάδα κέρδισε αγωνιστικά τις εντυπώσεις και σαφέστατα είναι κάτι που πιστώνεται στην τεχνική ηγεσία του Αγγέλου




Δεν υπάρχουν σχόλια: