27.5.21

ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ..

 

Δεν κατάφερε να δώσει παράταση στην ημιτελική σειρά η ομάδα μπάσκετ καθώς γνώρισε την ήττα με 71-78 από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και αποκλείστηκε από τους τελικούς με 1-3, κι έτσι θα κληθεί να διεκδικήσει έστω την 3η θέση από τον χαμένο του ζευγαριού Λαυρίου-Προμηθέα με τα εσωτερικά προβλήματα να επανέρχονται..

Η Α.Ε.Κ. παρά το γεγονός πως για πρώτη φορά στη σειρά ο αντίπαλός της την είχε περιορίσει πολύ καλά στην περιφέρεια, κατάφερε να προηγηθεί με 9π, (63-54) στο 32'24", όμως στα τελευταία 7,5' δεν μπόρεσε να βρει καθαρό μυαλό εντός κι εκτός παρκέ -o Macon κλείστηκε-κουράστηκε, οι άλλοι δεν μπορούσαν να δώσουν λύσεις, ο Keith παραμένει εκτός με τον τραυματισμό, ενώ δεν πήραμε και timeout όταν εξατμίστηκε η διαφορά, κι έτσι με ένα 8-24 οι πράσινοι έφτασαν στην τελική επικράτηση. 

 
 Αναμφίβολα ο Αγγέλου παρουσίασε ένα σύνολο με εξαιρετική εικόνα στη σειρά με δεδομένα και τα προβλήματα τραυματισμών (Langford, Slaughter εκτός, ο Moses παίζει με πρόβλημα στα γόνατα, ο Μωραϊτης εκτός με covid κλπ) αλλά κυρίως την ψυχολογία μετά τα αποτυχημένα αποτελέσματα σε Ευρώπη-regular, και δείχνει να κερδίζει πόντους η παραμονή του.





Δεν υπάρχουν σχόλια: