24.10.21

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

 

Αν κι έκανε πολύ φιλότιμες προσπάθειες να αυτοκτονήσει στο τελευταίο πεντάλεπτο όταν μένοντας άποντη από μπαράζ κακών επιθετικών επιλογών, βρέθηκε από το 62-51 (35'03") στο 62-63 (39'42") δεχόμενη ένα 0-11 σερί, κατάφερε τελικά να πάρει το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Άρη με ένα καλάθι του Πετρόπουλου στα 4"..

Ουσιαστικά το κουπί στην επίθεση που αγκομαχούσε με  το Jelovac  άποντο, τον Παππά ωσεί παρόντα για ακόμα ένα ματς, τους Colom-Griffin-Vaulet-Angola να δίνουν μόνο σποραδικά βοήθειες, τραγικά ποσοστά από τα 6μ75 (μόλις 18% με 5/27) αλλά και από τις βολές (59% με 13/22), το τράβηξαν ο Ian Hummer κοντά στο καλάθι με τον Ανδρέα Πετρόπουλο στην περιφέρεια..Τουλάχιστον υπήρξε διάθεση στην άμυνα έστω κι απέναντι σε ένα από τα πιο αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας..

Το μόνο που θα πρέπει να κρατήσει η ομάδα από το παιχνίδι είναι η πίεση στην άμυνα και το πάθος για τη νίκη.. Ας ελπίσουμε πως ο Angola θα επανέλθει στα προ του τραυματισμού επίπεδα και στην επιστροφή του Φλιώνη ώστε να θυμίσει λίγο κανονικότητα η περιφέρεια για την πολύ δύσκολη συνέχεια..

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι


Δεν υπάρχουν σχόλια: