7.10.21

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΤΟΙΜΗ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΟΥΓΓΡΟΥΣ...

 

Παίζοντας κάκιστο μπάσκετ η Α.Ε.Κ. γνώρισε την ήττα -δικαιότατα- από την Falco Szombathely που είναι και η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου της στο φετινό BCL κι έτσι η υπόθεση πρόκριση έγινε εξαιρετικά δύσκολη με το καλημέρα..  Αδικαιολόγητη εμμονή στο τρίποντο ενώ τα ποσοστά ήταν άθλια ακόμα και στο 4ο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους φορτωμένους με φάουλ που υπήρχε και η επιλογή να μπουν μέσα στο ζωγραφιστό κυνηγώντας βολές.. Ανύπαρκτη άμυνα - χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του Δέδα έκαναν συνολικά μόλις 16 φάουλ και στο δεύτερο δεκάλεπτο έκαναν μόλις ένα.. Έτσι η ρακέτα μας ήταν αεροδιάδρομος και όποτε ήθελαν έμπαιναν οι αντίπαλοι για να σκοράρουν με άνεση..

Ακόμα κι έτσι θα μπορούσε να στείλει το ματς στην παράταση στην τελευταία επίθεση που δυστυχώς οι παίκτες που πήραν τη μπάλα έκαναν ότι χειρότερο μπορούσε να γίνει σε τέτοια κατάσταση.. Ειδικά η επιλογή του Παππά να σουτάρει κλεισμένος ένα κάκιστο τρίποντο στα 4.2" ενώ ήταν εντελώς ελεύθεροι και ο Griffin στα δεξιά του και ο Colom από την άλλη γωνία είναι για να διδάσκεται προς αποφυγή σε σεμινάρια προπονητικής..

 

Tο μόνο θετικό της αναμέτρησης ήταν η παρουσία του Νίκου Παππά που για παίκτης που είχε να πατήσει παρκέ για επτά μήνες ήταν εξαιρετικός, παρά την αδικαιολόγητη εμμονή του στο τρίποντο (που τα ποσοστά του έχουν πέσει έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια).. Γιατί το ρόστερ δεν έχει μόνο έλλειψη ποιότητας αλλά και αριθμητική έλλειψη κι έτσι η ενσωμάτωση του μαζί με την έλευση του ξένου ψηλού μπορεί να ψευτογεμίσει κάπως τις τρύπες.. Αυτή η αριθμητική έλλειψη όμως κάνει αδήριτη την ανάγκη να απλώνεται το rotation ώστε να μη 'σκάσουν' οι ελάχιστοι κάπως ποιοτικοί παίκτες που υπάρχουν..





Δεν υπάρχουν σχόλια: