31.10.21

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

 

Το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα πήρε στο κλειστό του Πλάτωνα κόντρα στον Ιωνικό η ομάδα μπάσκετ κερδίζοντας τον με 59-65, έχοντας για δεύτερο συνεχόμενο και νικηφόρο ματς όπλο της την ικανοποιητική άμυνα -έστω κι αν οι αντίπαλοι δεν ήταν top class δυναμικότητας.. Έτσι πάει με καλή σχετικά ψυχολογία στη Λετονία όπου την Τετάρτη με αντίπαλο τη VEF Riga παίζει ουσιαστικά την επιβίωσή της στη διοργάνωση.

Εκεί βέβαια θα πάει χωρίς τον Jelovac που υπέστη διάστρεμμα στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης και δεν αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους πριν τη διακοπή για τα 'προκριματικά παράθυρα' της FIBA στα τέλη του άλλου μήνα. Άγνωστο αν αυτή η απουσία θα αλλάξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό - σίγουρα πάντως δεν προλαβαίνει τις προθεσμίες για να έχει κάποιον παίκτη στο κομβικό ματς της Τετάρτης.

Αγωνιστικά μετά από ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο όπου βρέθηκε να χάνει με 23-15, εκμεταλλευόμενη την απουσία των Artis, Moses, την ανετοιμότητα του Owens και την κούραση του μικρού rotation των γηπεδούχων με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έκλεισε με double-play τον German και με ένα εντυπωσιακό 5-23 στο 2ο δεκάλεπτο πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Προηγήθηκε ακόμα και με 16π (32-48) στα μέσα της 3ης περιόδου, αλλά κάτι οι κακές επιλογές, κάτι τα φαλτσοσφυρίγματα της Τσαρούχα ο αγώνας έγινε ξανά ντέρμπυ στο 4ο δεκάλεπτο και τελικά με άξονα τους Hummer-Griffin που κυριάρχησαν στη ρακέτα και στις δυο πλευρές φτάσαμε στη νίκη.


 

δείτε τα χαϊλάϊτς του αγώνα



Δεν υπάρχουν σχόλια: