14.10.07

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ


Έγινε σήμερα στο Δημαρχείο Αμαρουσίου η επίσημη παρουσίαση της ομάδας για τη νέα περίοδο. Υπήρχε αρκετός κόσμος και πλήθος καλεσμένων. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ πχ στο goalnews. Εγώ θα αναφερθώ σε μερικά σημεία... Η εκδήλωση ήταν αρκετά καλοστημένη, σαν χώρος - βίντεο - κλπ (παρά τα επί μέρους λαθάκια της πχ στο βίντεο που έπαιζε και αριθμούσε τους τίτλους της ομάδας μιλούσε για Κύπελλο Σαπόρα αντί για Σαπόρτα :-) ή το γεγονός πως η παρουσίαση των παικτών στο φάκελο που υπήρχε στην είσοδο ήταν αισθητά φτωχή) και υπήρχαν πολλοί και σημαντικοί προσκεκλημένοι. Το αρχικό βίντεο δεν το είδα και δεν μπορώ να το κρίνω, αλλά η ομιλία του Δημήτρη Δρόσου ήταν διαφωτιστική για το πρόσωπό του νέου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ενώ οι χαιρετισμοί των Κορωνιού, Χατζή, Παπανικολάου ήταν οι απαραίτητες πινελιές που χρειάζονταν.

Μου άρεσε που είδα τον Τρόντζο, τον Αμερικάνο, το Νεσιάδη αλλά και το Βασίλη Λαννέ ανακατεμένους στο κόσμο. Κατανοητή η παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας (Θόδωρος Κασσίμης - Πάνος Καμμένος από ΝΔ, Μιλένα Αποστολάκη & Μίμης Ανδρουλάκης -που αν και γάβρος δήλωσε πως θέλει να πάρει η ΑΕΚ τον τίτλο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για να χτυπηθούν το μονοπώλιο και το ολιγοπώλιο τίτλων αντίστοιχα- από ΠΑΣΟΚ)... μάλλον όμως θα έπρεπε να υπήρχαν εκπρόσωποι και από τους άλλους πολιτικούς χώρους. Aπό τους ομιλητές η πιο μεστή παρέμβαση ήταν αυτη του Βασίλη Κικίλια... άλλο να είσαι κάποιος που έχει ιδρώσει τη φανέλα της ομάδας που αγαπάς κι άλλο να πουλάς Αεκοφροσύνη για πολιτικές σκοπιμότητες επειδή εκλέγεσαι στη Β' Αθήνας όπως ορισμένοι που έχουμε να τους δούμε 5+ χρόνια στο γήπεδο...

Στο θέμα των διαρκείας που έθεσε ο Δρόσος και τη φτωχή μέχρι σήμερα ανταπόκριση των φίλων της ΑΕΚ, δε θα διαφωνήσω πως τα νούμερα είναι απογοητευτικά για το μέγεθος της ομάδας. Όμως δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά διαχρονικό εδώ και 10 χρόνια. Και δεν πρέπει να γίνονται συγκρίσεις με την 'περίεργη' σε όλους τους τομείς περσινή σεζόν, όταν ας πούμε αρκετοί επώνυμοι κλπ πήραν από 20-25 διαρκείας ο καθένας για να ενισχύσουν το άδειο ταμείο της ΚΑΕ... Πέρα από το γεγονός πως το διάστημα από τα τέλη Ιουλίου που βγήκαν οι ανακοινώσεις για τα διαρκείας μέχρι τις 15 Οκτώβρη που θα μπορεί κάποιος να τα πάρει τυπωμένα είναι μάλλον μεγάλο και δε βοήθησε ιδιαίτερα.

Πάντως οι απουσίες του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας Σταύρου Κόντου, του νέου υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη αλλά και οποιουδήποτε εκπροσώπου της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν χτυπητές.

Υ.Γ. Αν σε παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας, μιλούσε ο Ανδρουλάκης -που ήταν στην 1η σειρά σήμερα- και δεν δινόταν ο λόγος στον Νεστορίδη ή τον Παπαϊωάννου που θα καθόντουσαν στην 2ο3η σειρά(όπως δεν μίλησε σήμερα ο παγκόσμιος Γιώργος Αμερικάνος) θα είχαν πέσει τα μπετά από ορισμένους ...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μία μικρή διόρθωση:
Την πολιτική ηγεσία αποτελούν οι Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπαρήγα, Αλαβάνος και Καρατζαφέρης και κανείς εξ' αυτών δεν έδωσε το παρόν σήμερα :)

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιωαννίδης είναι δικαιολογημένος. Ήταν στη Θεσσαλονίκη, στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το επίσημο site της KAE είναι under construction ρωτάω εσένα, μήπως ξέρεις που μπορώ να προμηθευτώ διαρκείας?

haridimos είπε...

είναι στη Συγγρού 233, σε πολυκατοικία λίγο πριν τον Άγιο Σώστη (στην αρχή της παρόδου για να πας εκεί)- στο ισόγειο είναι το κατάστημα 'Βυθος' με είδη υποβρύχιου ψαρέματος κλπ. Τα γραφεία είναι ή στον 3ο ή στον 4ο . Δεν ξέρω αν έχουν βάλει ταμπέλα έξω, αλλοιώς κοιτάς για DTLgroup.

από την ανακοίνωση της ΚΑΕ
Οι προεγγραφές μπορεί να γίνουν, είτε τηλεφωνικά (210.9830688, πληροφορίες κα. Μαρία Αναγνώστη) από τις 10π.μ. ως και τις 16.00, καθημερινά από Δευτέρα και μέχρι Παρασκευή, είτε με e-mail (info.aekbc@gmail.com). Για την ολοκλήρωση της τηλεφωνικής προεγγραφής απαιτείται αποστολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας στο φαξ της ΚΑΕ ΑΕΚ (210.9312426)>

haridimos είπε...

Αν και έχω γράψει διευκρινιστικό ποστ, να το πω κι εδώ πως είχαν κληθεί κι άλλοι Αεκτζήδες βουλευτές (πχ Κουβέλης) αλλά δεν μπορούσαν να έρθουν.