16.10.07

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΕ

Στην προχθεσινή παρουσίαση κάτω από το πάνελ υπήρχαν τα λογότυπα των χορηγών της ομάδας για φέτος. Αυτοί είναι λοιπόν (με τη σειρά που υπήρχαν πάνω στο banner) :

Η γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων & catering, 'Τζιβελέκας', με γνωστές μπασκετικές καταβολές αφού παλιότερα ο Τζιβελέκας ήταν πρόεδρος της Δάφνης, όταν αυτή έπαιζε στην Α1.

Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων SΙΧΤ (χορηγός και της ΠΑΕ ΑΕΚ), που λογικά θα καλύψει τις ανάγκες σε οχήματα των -ξένων κυρίως- παικτών, αλλά και των υπαλλήλων της ΚΑΕ.

H Winbet, η εταιρεία παροχής στοιχηματικών πληροφοριών του Δημήτρη Δρόσου. To site είναι για συνδρομητές .

Η εταιρεία των Δρόσου, Τζιβελέκη, Λάζογλου που έχει και τα αρχικά τους, DTL Group στην έδρα της οποίας (Συγγρού 233) στεγάζεται αυτή τη στιγμή και η ΚΑΕ .

Η έκπληξη (για μένα) στο banner ήταν το λογότυπο της CITGO. Διαβάστε περισσότερα από την επίσημη ιστοσελίδα της "Based in Houston, Texas, CITGO is a refiner and marketer of transportation fuels, lubricants, petrochemicals, refined waxes, asphalt and other industrial products. In addition to these products, there's probably a CITGO in your neighborhood, a convenient place to fill up with gas and grab a quick snack. The company is owned by PDV America, Inc., an indirect, wholly owned subsidiary of Petróleos de Venezuela, S.A., the national oil company of the Bolivarian Republic of Venezuela." Πραγματικά είμαι περίεργος να μάθω το είδος της συνεργασίας της ΚΑΕ με την εν λόγω εταιρεία.

Η Κυπριακή εταιρεία έτοιμου ενδύματος, Paraikas που θα ντύνει 'πολιτικά' τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία στις αποστολές.

Το Ιατρικό Αθηνών που προφανώς θα αναλάβει τα ιατρικής φύσης θέματα που σχετίζονται με την ομάδα και τους παίκτες.


H Champion που από το 2001/02 είναι ο χορηγός αθλητικού υλικού της ομάδας μας.

Η οικονομική/λογιστική εταιρεία του συνεργάτη & συνεταίρου του Δημ.Δρόσου, και προέδρου αυτή τη στιγμή της ΚΑΕ ΑΕΚ, Βασίλη Τζιβελέκη 'Β.Τζιβελέκης & Συνεργάτες'

Η 'Λάζογλου Γραφικές Τέχνες' γραφιστική εταιρεία του έτερου συνεργάτη-συνεταίρου του Δ.Δρόσου στην DTL, επίσης μέλους της ΚΑΕ, Παντελή Λάζογλου

Και τέλος η εταιρεία -με τις γνωστές μπαταρίες- Energizer του Βασίλη Βάσσιου, που είχε μπει στο χορηγικό σχήμα πριν καν αναλάβει ο Δημήτρης Δρόσος. Να θυμίσω πως είχε αναφερθεί και ενδιαφέρον του για αγορά της ΚΑΕ τον Οκτώβρη του 2005.

Δεν υπάρχουν σχόλια: