7.10.07

ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ Ο LEE ;


Tόσο η Score Live που μιλάει πρωτοσέλιδα για μεταγραφική ενίσχυση στον '1' και κάτω από τη ρακέτα, όσο και η Ένωση που έχει χτύπημα επίσης στην 1η σελίδα πως 'τελειώνει ο Λι!', αλλά και χθεσινό άρθρο στο basketblog με τίτλο 'Μένει μέχρι να φύγει', δείχνουν πως οι μέρες που θα μείνει ο Arthur Lee στην ομάδα είναι μάλλον μετρημένες...
Ο Αμερικανός (που προσπάθησε να βγάλει κοινοτικό διαβατήριο μέσα στο καλοκαίρι αλλά δεν ευοδώθηκαν οι ενέργειές του) δεν έχει πείσει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στο ρόλο του βασικού play maker της Βασίλισσας. Ειδικά στα ματς κυπέλλου ήταν από μέτριος μέχρι κακός.
Λογικό είναι λοιπόν να ψάχνονται στην ΚΑΕ για κάτι καλύτερο, αφού σε λιγότερο από 2 βδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα...

Σε συνδυασμό με την έλλειψη βασικού σέντερ, πιστεύω πως θα ήταν καλό να πάμε για Αμερικανό πεντάρι (κάτι σε στυλ Tanoka Beard... λέμε τώρα) και ευρωπαίο ή αμερικανό με κοινοτικό διαβατήριο στον 'άσο'... Βέβαια ούτε κάποιος ευρωπαίος σέντερ (τύπου Kaspars Kampala) θα με χάλαγε με έναν αμερικανό play maker που τελούν εν αφθονία ... αρκεί να ξέρεις τι θες και που να το βρεις.

Υ.Γ. Μια δεύτερη ματιά στα στατιστικά των φιλικών και του κυπέλλου, δείχνει πως πέρα από τον Ταπούτο αλλά και τον Παπανικολάου -όσο έπαιξε πριν να τραυματιστεί- δεν φαίνεται να έχουμε άλλο παίκτη με σταθερή σχέση με το αντίπαλο καλάθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: