22.11.09

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ


Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, η νίκη αύριο κόντρα στην Καβάλα(/Πανόραμα) αποτελεί μονόδρομο, αν θέλουμε να ελπίζουμε ότι η ομάδα μπορεί να ανακάμψει και να αποφύγει τα χειρότερα... Ήδη είμαστε στο 0-3, και οι μοναδικοί χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, την ώρα που το νεοφώτιστο Περιστέρι του Σκουρτόπουλου (και του Steve Young/Γιατζόγλου) μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, τα Τρίκαλα έχουν δυο ροζ φύλλα (το ένα στην έδρα μας), ο Ηλυσιακός έχει μια νίκη με 47 πόντους επί της Ολύμπια, η Ολύμπια έχει μια νίκη κι αυτή κόντρα στα Τρίκαλα, o Πανιώνιος που έχει κι αυτος προβλήματα είναι στο 2-2 (και με +45 κόντρα σε μας).. Δεν μιλάω για Κολοσσό που είναι σουλουπωμένο 'μαγαζί', ούτε για κάτι ΠΑΟΚ που με την προσθήκη του Λάζου θα παλαίψει για τετραδα...

Η αποστολή μας μόνο εύκολη δε θα είναι στην 'υπηρεσιακή' μας έδρα του Αγίου Θωμά κόντρα στην ομάδα του Πιλαφίδη που έχει πάρει ένα εύκολο ροζ φύλλο κόντρα στο Περιστέρι στην έδρα του, ενώ έχασε με κάτω τα χέρια από Μαρούσι & Ολυμπιακό. Ειδικά μετά τις προσθήκες της τελευταίας εβδομάδας, δηλαδή τον Αλέξη Κυρίτση που είχε μείνει ελεύθερος κι είχε συζητηθεί και για μας (αμφιβάλλω πάντως αν πήρε από την Καβάλα τα 100-200 χιλιάρικα που ζητούσε από την διοίκηση Καραμανλή) και τον DeJuan Collins..

Στον αγώνα παίζονται πολλά, ακόμα και η θέση του Φλεβαράκη σύμφωνα με αρκετούς .. Μπορεί επίσημα να μην έχει ακουστεί τίποτα, μπορεί οι συνθήκες με τις οποίες δουλεύει να είναι οι χειρότερες δυνατές, αλλά αν είμαστε στην 4η αγωνιστική με κανένα 0-4 στην πλάτη τότε κάποιος θα πρέπει να πληρώσει τη νύφη...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα στο basketblog/Σβετλάνα, ότι ο Φλεβαράκης ζήτησε την αντικατάσταση του Francis!!!

Μα είναι δυνατόν!?!?

Εάν ζήτησε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχε φύγει πριν από το μάτς με την Καβάλα!!!

Η ομάδα έχασε, μεταξύ άλλων, στο ένα μάτς που είχε στη διάθεσή του τον Francis γιατί τον "ξέχασε" στον πάγκο και έρειχνε συνέχεια τρίποντα, ενώ το Περιστέρι δεν είχε ψηλό να κοιτάξει τον Francis στα μάτια.

Επίσης, στην ανάλυσή του στον ΕΣΑΚΕ εκθειάζει τον νέο σέντερ του Περιστερίου (Pruit), ενώ ο δικός του (Francis) είναι καταφανώς καλύτερος, αλλά δεν τον βάζει να παίξει!!!
Η διαχείριση του υλικού πεντάδας κάκιστη, το ροτέσιον το ίδιο, ανυπαρξία συστήματος κ.λ.π.

Λυπάμαι, αλλά εάν δεν κερδίσει την Καβάλα πρέπει να φύγει μόνος του. Η εμπιστοσύνη στον κόουτς θα έχει χαθεί (εάν δεν είναι ήδη παρελθόν).

Ακόμη και εάν κερδίσει όμως ίσως θα ήταν σωστή κίνηση από τη διοίκηση να δώσει την ομάδα στον π.χ. Σάκοτα. Εάν μπορούμε (οικονομικά), πρέπει να το κάνουμε και όχι να συζητάμε για αντικατάσταση αποδεδειγμένα καλών παικτών.

Στέλιος

haridimos είπε...

Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από όσο δείχνουν...

Πχ ο urban legend (που δεν είναι και τόσο μύθος) λέει πως ο Francis είχε πει ότι θα χάσει τις πρώτες βολές με το Περιστέρι λόγω της οικονομικής ασυνέπειας της ΚΑΕ... Και ήταν επιδεικτικά άστοχος. Επίσης μπορεί να ξεχάστηκε στον πάγκο, αλλά δεν πολυέπαιζε κι όσο έπαιξε...

Παράλληλα υπάρχουν εδώ και καιρό δημοσιεύματα (δες και στο μπλογκ αυτά που έχω ανεβάσει από το all star basket) πως ο μανατζερ του Francis, θέλει να φέρει άλλον προπονητή στη θέση του Φλεβαράκη..
που το έργο του είναι αρκετά δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς πως στις προπονήσεις οι ξένοι (σχεδόν όλοι του ίδιου μάνατζερ) να κάνουν ότι γουστάρουν...

haridimos είπε...

http://www.court-side.com/cspages/home
η σελίδα του μανατζερογραφείου που έχει αντιπρόεδρο τον γνωστότατο Geert Hammink.

Εκεί είναι ο Αριγκμπάμπου που θέλαμε το φθινόπωρο (και πήρε το Μαρούσι ενώ εμεις τον Τουτζιαράκη), ο Ντεμιρέλ (που θέλαμε παλιότερα επί Δρόσου), ο Σουλτζε που θέλαμε το καλοκαίρι..

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ Χαρίδημε.
Δηλαδή οι ξένοι κάνουν πόλεμο στον Φλεβαράκη;!;
Μέχρι στιγμής με τα σχήματα και τον τρόπο που παίζει μάλλον κάνει πόλεμο στον ευατό του...

Στέλιος