28.4.11

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ !

edit επι του πιεστηρίου :

O αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη απόφαση σήμερα μετά την εκδίκαση της προσφυγής της ΚΑΕ ΑΕΚ

52/28-4-2011

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002).

(το παρακάτω το έγραψα λίγο πριν βγει η απόφαση)

Σήμερα εκδικάζεται η προσφυγή της ΚΑΕ ΑΕΚ κατά της ΚΑΕ Ηλυσιακού λόγω του ασυμβίβαστου του φερόμενου ως μεγαλομετόχου/ιδιοκτήτη της, Τάσου Δελημπαλταδάκη που είναι μάνατζερ παικτών .
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Νίκος Πετράτος είπε πως διοίκηση είναι ο Παντελής Γαμπιεράκης, ο οποίος σε συνέντευξή του την περασμένη βδομάδα δήλωσε πως το μετοχικό πακέτο το έχουν αυτός, ο Ανδρέας Παπαντωνίου (πατέρας του Νώντα) και ο Νίκος Χατζής .

Ενημερωτικά να πω, πως ο Π.Γαμπιεράκης είναι μέλος της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., και οι κ.κ. Παπαντωνίου, Χατζής είναι συγγενείς πρώτου βαθμού παικτών και παίκτης αντίστοιχα, με συνέπεια να μην επιτρέπεται από το νόμο να έχουν μετοχές ανώνυμης αθλητικής εταιρείας .

Αν είχε γίνει προσφυγή για κακή παρουσία του Γαμπιεράκη, τότε θα μπορούσε να εφαρμοστεί το άρθρο 80 που προβλέπει μηδενισμούς .



o 3057/2002 που στο άρθρο 17 τροποποιεί τον 2725/99
υπάρχει εδώ
http://www.1924.gr/downloads/nomos3057.pdf
και ο αρχικός εδώ :
http://www.1924.gr/downloads/nomos2725.pdf

7 σχόλια:

Jasonic είπε...

Ποια είναι η γνώμη σου για την ένσταση;

haridimos είπε...

Προσφυγή ήταν και θεωρώ πως ευσταθούσε από όλες τις πάντες, μια που ο Ηλυσιακός είτε έτσι είτε αλλιώς πάλι τρύπιος ήταν τυπικά .

Δεν πιστεύω πάντως πως η ΑΕΚ θα δικαιωθεί στον ΑΣΕΑΔ .

Rainmaker είπε...

Αντε ποτε θα διαβασουμε τον κλασικο εθισμενο στη σφαλιαρα ΑΕΚτζη να μας πει οτι "αυτο δεν ειναι εντιμο" να γελασουμε λιγο;

Οχι τιποτε αλλο...θα πιστεψουμε οτι μας εριξαν οι lakers αν κρινουμε απο τις τελευταιες νικες του ηλυσιακου.

Δεν τιθεται ζητημα εναντιωσης του οπαδου της ΑΕΚ στην αποφαση αυτη. Τωρα το τι λενε οι γαυροι ειναι αλλο θεμα. Μιλαμε ομως για ανθρωπους που σε ποσοστο 70% εβγαλαν το δημοτικο με μεσο.

Dimka είπε...

Η απόφαση αποτελεί νίκη του λαϊκού κιτρινόμαυρου μπασκετικού κινήματος και αφήστε τους να λένε. Οι ιδέες δεν πεθαίνουν, ούτε υποβιβάζονται. Η κυβέρνηση και η δικαστική εξουσία αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν μπροστά στις λαϊκές αντιδράσεις. Η ΑΕΚ θα είναι για πάντα βασίλισσα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε και το κυνήγησε ο Καρμανλής και χίλια μπράβο του αν τελικά δικαιωθεί , αλλά στην ουσία ποια η διαφορά να παλεύεις για τη σωτηρία στην Α1 με το να παίζεις στην Α2 αν λέγεσαι ΑΕΚ ?
Μήπως επειδή κατάφερε να μείνει θα έρθει ο ''επενδυτής'' που τόσα χρόνια δεν ήρθε ?
Παραμυθιαζόμαστε μόνοι ρε .

Nik είπε...

Τζάμπα κόπος. Είτε μας αρέσει είτε όχι είναι μία νίκη και παραμονή στα χαρτιά. Σωστή απόφαση αλλά χάρτινη. Επίσης συμφωνώ ότι δεν θα δικαιωθούμε στο ΑΣΕΑΔ και ότι όλο αυτό δεν έχει νόημα γιατί θα πέσουμε του χρόνου. Πέρυσι σπάσαμε την μπασκέτα, φέτος ένσταση το βλέπετε να πηγαίνουμε μακριά έτσι;

haridimos είπε...

Αλλο το ένα άλλο το άλλο .
Το ότι ο Ηλυσιακός είναι έκθετος από παντού και πρέπει να αποβληθεί είναι δεδομένο . Τώρα τι θα κάνουμε εμείς, είτε αν δικαιωσει τον δικαστή ο ΑΣΕΑΔ είτε όχι (που είναι και το πιθανότερο - δεν είναι τυχαίο που έχουν λυσσάξει οι ΑΡΔ απο χθες) είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ..