2.11.14

ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Χωρίς ξένο σέντερ (αφού λύθηκε το συμβόλαιο του Goodridge ενώ δεν έχει έρθει ακόμα αντικαταστάτης του μια που ναυάγησε η υπόθεση Pinkney), χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ποιος από την τριπλέτα (Wright, Kyles, Williamson) των Αμερικανών guard θα φύγει για να έρθει ο νέος playmaker (που επίσης δεν έχει έρθει, αν και γράφονται πολλά για Delininkaitis) αλλά με τον Carl English για πρώτη φορά στο δυναμικό της, η ομάδα μας θα υποδεχτεί αύριο τον Ολυμπιακό, που θα έχει πλέον τον Γιάννη Σφαιρόπουλο προπονητή στο ΟΑΚΑ . Τα δεδομένα σαφέστατα και δεν είναι με το μέρος μας, με τους ερυθρόλευκους να επιτείνουν λογικά και άλλο το σερί από την τελευταία μας νίκη, τον μακρινό Δεκέμβρη του 2004 στο Γαλάτσι ..

Τα ζητούμενα είναι απλά & βασικά, αλλά όχι εύκολα.. Θα πρέπει ο κόσμος να μην τσιμπήσει όπως σήμερα στη Ριζούπολη και να μη φιλοδωρηθεί με τιμωρία η ομάδα.. Τόσο στο Ελληνικό το 2010 όσο και στα Πατήσια το 2009 είχαμε τιμωρηθεί. Το γεγονός πως στην τριάδα των διαιτητών είναι ο Αναστόπουλος που διέκοψε το ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης στο Αλεξάνδρειο για ρίψη χαρτιών (που δεν είναι σίγουρο και πως τον πέτυχαν) θα πρέπει να μας κάνει ακόμα πιο υποψιασμένους και προσεκτικούς.

Και αγωνιστικά θα πρέπει να αφήσουμε πίσω την κάκιστη παρουσία στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ώστε και να μην απομακρυνθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ από τη συνέχεια αλλά και για να πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις (αν έρθουν και άμεσα οι point guard & center βέβαια) το Σάββατο στην Ελευσίνα που παίζουμε ένα κομβικότατο παιχνίδι ενώ οι αντίπαλοί μας θα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μια που είναι χωρίς νίκη και άλλαξαν και προπονητή..

Δεν υπάρχουν σχόλια: