8.11.14

ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ




Το πρωτάθλημα, μετά την παρένθεση των δυο αγώνων με τους πρασινοκόκκινους ξαναξεκινά ουσιαστικά για μας απόψε στην Ελευσίνα, όπου θα πρέπει να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο αγώνα αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τη μάχη της σωτηρίας . Το πρόβλημα είναι πως πάμε ξανά σε αγώνα χωρίς να έχουμε στο ρόστερ ένα σέντερ που να θεωρείται βασικός, αφού ο Goodridge δεν έχει ακόμα αντικατασταθεί, ενώ και ο Delininkaitis που προορίζεται για βασικό playmaker έχει μόλις δυο προπονήσεις (και να παίξει παιχνίδι επίσημο γύρω στους πέντε μήνες). Ο Ζιάγκος δε θα έχει στη διάθεσή του και τους Wright, Kyles των οποίων τα συμβόλαια λύθηκαν για να ανοίξουν θέσεις για τον Λιθουανό και τον σέντερ που έρχεται 2-3 βδομάδες τώρα αλλά δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα είναι .. Παράλληλα οι γηπεδούχοι προέρχονται από αλλαγή στον πάγκο μια που ο Σκαραφίγκας 'πλήρωσε' το κακό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με 0-4 κι αυτό μόνο θετικό δεν είναι για μας, ανεξάρτητα από την αυτή καθ'αυτή προπονητική αξία του Κουστένη που τον αντικατέστησε .

Η προϊστορία δεν είναι υπέρ μας μια που τη μόνη χρονιά που βρήκαμε τον Πανελευσινιακό στο δρόμο μας το 2011/12 στην Α2 είχαμε χάσει και στα δυο ματς . Mε 66-67 στα Λιόσια και με 63-57 στην Ελευσίνα στο ματς που μπήκε πρακτικά ταφόπλακα στις ελπίδες για άνοδο .
 Και μπορεί να παίξαμε δυο φορές στην προετοιμασία αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και ο προπονητής εκεί και οι ξενοι σε μας.. Και οι πρώην αρχηγοί μας (Δορκοφίκης, Βασιλόπουλος) αλλά και ο τρίτος πρώην παίκτης μας ο Αθανασούλας θέλουν να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο στη χρονιά .. Αν τα καταφέρουν, οι αναταράξεις θα είναι αρκετές στο κιτρινόμαυρο οικοδόμημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: