4.11.14

ΠΑΛΕΨΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ (+ βιντεο)


Παίζοντας μπροστά σε περίπου 6000 θεατές, η ομάδα μπάσκετ μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στον Ολυμπιακό, άλλαξε πρόσωπο επειδή -μάλλον αδικαιολόγητα- άλλαξε πρόσωπα στο παρκέ στη δεύτερη περίοδο και οι ερυθρόλευκοι ξέφυγαν με 14 πόντους στα αποδυτήρια (30-44), αλλά χάρη και στη συμπαράσταση του κόσμου έκανε comeback στην τρίτη περίοδο και αν ευστοχούσε ο English στο τρίποντο στο 28' με το σκορ 50-55 μπορεί να κρατούσε και περισσότερο η αγωνία για το ροζ φύλλο .
Απέναντι σε έναν σαφέστατα πιο πλήρη αντίπαλο, φάνηκαν τα προβλήματα που έχει η ομάδα μας.. Δε μπορούσαμε να βρούμε λύσεις στην επίθεση κάτω από τα καλάθια, αφού ο Σαρικόπουλος είναι καλός για backup αλλά δε φταίει που δεν έχουμε βασικό  ενώ ο Τσιάκος ήταν αρκετά βαρύς και ο Milosevic έκανε βήματα σχεδόν όποτε έπαιρνε τη μπάλα.. Δε μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και να κάνουμε επίθεση με αξιώσεις.. ο Wright ήταν καλός στα μεσοδιαστήματα που παίζαμε καλά αλλά όχι και στα άλλα, ενώ και ο Παπαντωνίου είναι με τη σειρά του μια χαρά για backup αλλά δε φταίει που δεν έχουμε αξιόπιστο βασικό playmaker .. O Williamson σε τρία ματς Α1 έχει σουτάρει τρεις φορές (ευστοχώντας και τις τρεις) αλλά είναι σαφές πως θα έπρεπε να βγαίνουν συστήματα για να βγαίνει ευκολότερα στην επίθεση .. Ο Kyles δε θύμιζε με τίποτα τον παίκτη που είδαμε πέρσι στην Ελευσίνα και δύσκολα θα παίξει το Σάββατο κόντρα στην παλιά του ομάδα .. Συνολικά το ρόστερ πάσχει στο '1' και στο '5' και ας ελπίσουμε πως ο Delininkaitis που φέρεται κλεισμένος και ο όποιος σέντερ έρθει καταφέρουν να διορθώσουν την κατάσταση .

Έξω από την περιφέρεια είχαμε και πάλι κάκιστα ποσοστά : μόλις 4/15 (27%), όπως συνέβη και στην Αμαλιάδα (5/20 -25%) και με τον Παναθηναϊκό (5/19 - 26%). Μόνο κόντρα στον ανέτοιμο Πανιώνιο είχαμε αξιοπρεπή ποσοστά : 11/29 (38%). Ο Carl English στο ντεμπούτο του δε φάνηκε να διαφοροποιεί την κατάσταση, καθώς είχε 1/6, σίγουρα όμως χρειάζεται πίστωση για να δούμε τι μπορεί να προσφέρει .

Δείτε όλο το παιχνίδι :

κι ένα βίντεο από την εξέδρα μαζί με συνεντεύξεις κλπ


Δεν υπάρχουν σχόλια: