9.11.16

ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ +20 ΤΗΝ SASSARI


Την 3η της νίκη -σε 4 παιχνίδια- στον Ε' όμιλο του Champions League πέτυχε η ομάδα μπάσκετ κερδίζοντας με το εμφατικό 78-58 την Dinamo Sassari. Έτσι παραμένει πάντα στη 2η θέση πίσω από την αήττητη Besiktas που κέρδισε και τη Zielona, μαζί με την Partizan που πέρασε από την Ουγγαρία. Στα επόμενα τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα κριθούν πολλά για τους στόχους της ομάδας στη διοργάνωση καθώς έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τις MHP RIESEN Ludwisburg και Zielona Gora και ενδιάμεσα θα υποδεχτεί την Partizan και χρειάζεται τουλάχιστον δυο νίκες για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στο top16 .
Εντυπωσιακός για άλλο ένα ματς ο Ukic, που μοίρασε 8 ασιστ, οργανώνοντας μαεστρικά το παιχνίδι καλύπτοντας μαζί με τον Dixon (αλλά και τον Λαρεντζάκη που έπαιξε μερικά λεπτά στο '1') το κενό από την απουσία του Ivanovic . Έτσι παρά την έλλειψη του Μαυροβούνιου καταφέραμε να κρατήσουμε για άλλη μια φορά τον αντίπαλό μας κάτω από τους 60 πόντους. Η διαφορά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αν οι διαιτητές σφύριζαν κανένα φάουλ παραπάνω στους φιλοξενούμενους και είναι αξιοσημείωτο πως ο Sakota εκτέλεσε το πρώτο και μοναδικό ζευγάρι βολών για την Α.Ε.Κ. 16,8" πριν την λήξη της αναμέτρησης..
Ο Falker αποχώρησε από τον αγώνα τραυματίας με μυϊκό σπασμό παίζοντας μόλις 6' στα οποία είχε καταλυτική συμβολή στην αμυντική μας λειτουργία. Η απουσία του στην Πυλαία αλλά και στη Γερμανία την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι παραπάνω από σημαντική ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: