17.11.16

ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΑΡΓΑ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Αν και μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 0-8 στο ξεκίνημα και με 10-19 προς το τέλος της πρώτης περιόδου, η ομάδα μας έκανε κάκιστη εμφάνιση επιθετικά στη συνέχεια μέχρι το 32' όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 61-44, αλλά και το 35' που οι Γερμανοί προηγήθηκαν 65-51.. Στο τελευταίο πεντάλεπτο έγινε υπερπροσπάθεια, κατάφερε να φτάσει το ματς στο ένα τρίποντο, αλλά στο τέλος μέτρησαν και τα άστοχα σουτ αλλά και η αλλαγή σφυρίγματος των διαιτητών που έδωσαν επανάληψη στη βολή του Thiemann με το σκορ στο 69-66 κι ενώ είχαμε πάρει το ρημπάουντ...

Οι παίκτες του Zdovc, επέμεναν να σουτάρουν συνέχεια έξω από τα 6μ75 κι ενώ είχαμε τραγικά ποσοστά ... κάποια στιγμή είχαμε 3/21 για να τελειώσουμε με 7/33 .. Η τετράδα Williams. Βασιλειάδη, Sakota, Ukic είχε μόλις 1/18 και το μοναδικό τους εύστοχο μπήκε 2,5 λεπτά πριν τη λήξη.. Δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε ποτέ κάτω από το καλάθι - μόνο στο πρώτο πεντάλεπτο τροφοδοτήθηκε ο Χαριτόπουλος που δεν ήταν κακός αλλά μάλλον ξεχάστηκε.. Η απουσία του Falker έκανε ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα καθώς η άμυνα μας είχε σημαντικά προβλήματα και πάλι σε αυτό το κομμάτι, όπως έγινε και στα άλλα ματς που έλειψε..
Καλύτερος παίκτης μας ήταν ο Λαρεντζάκης που βοήθησε και επιθετικά (2/2 3π, 3/5 2π) και αμυντικά (2 ρημπάουντ, 2 κλεψίματα), πρωτοστατώντας και στο καλό ξεκίνημα και στην υπερπροσπάθεια στο τέλος και η αγωνιστική του παρουσία ήταν ίσως το μοναδικό κέρδος στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: