5.11.16

ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΣΕΡΙ


To Ρέθυμνο (Cretan Kings...) υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ η ομάδα μπάσκετ σε μια βραδιά που θυμίζει παλιές εποχές μια που μετά τον αγώνα δίπλα παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα - όπως γινόταν προ εικοσαετίας αρκετές φορές σε Γ.Μόσχος - Ν.Γκούμας, με στόχο να παραμείνει αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις μετά την ήττα από Besiktas την Τρίτη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχοντας 3 νίκες σε 4 ματς, με πολύ αλλαγμένη ομάδα σε σχέση με πέρσι.. Στον πάγκο ο Κωνσταντινίδης αντί του Σκουρόπουλου, από τους ξένους έμεινε μόνο o Schaftenaar και από τους Έλληνες ο Γιαννόπουλος και οι Παναρετάκης-Θεοδωρίδης πέρα από τον Καμπερίδη που ανανεώθηκε ο δανεισμός του από την ΑΕΚ και φέτος. Βέβαια πέρσι τραυματίστηκε τη 2η αγωνιστική, ενώ φέτος παίζει ελάχιστα έως καθόλου. Στηρίζεται στους νεοφερμένους του Αμερικανούς Talton, Edwards, Arnold και τον Λιθουανό Zabas στην περιφέρεια (1-2-3), ενώ δίπλα από τον Ολλανδό σέντερ ήρθε ο Fitzpatrick που είχε δείξει αρκετά καλά στοιχεία όταν έπαιξε με τον Απόλλωνα. Το roster συμπληρώνουν οι Κώττας, Χριστοδούλου. Φυσικά και η Α.Ε.Κ. έχει αλλάξει άρδην από το προηγούμενο ματς με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ, αφού το περσινό ήταν το μοναδικό που είχαμε παίξει με κανονικό δίδυμο στα guards (Cooper-Armstead που μοίρασαν 15 ασιστ) και ήταν ίσως το καλύτερο εντός έδρας ματς στην Α1 σαν εμφάνιση. Μόνο οι Μαυροειδής, Sakota, Milosevic έχουν παραμείνει .


Η προϊστορία είναι μικρή - έχουμε παίξει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν - πάντα Δεκέμβρη ενώ φέτος για πρώτη φορά παίζουμε Νοέμβρη.


Το Δεκέμβρη του 2007 είχαμε κερδίσει στην παράταση με 83-74 σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από το γεγονός πως ο ΣολεΑποκλεισμένος Αγγέλου τράβαγε τις φανέλες των αντιπάλων... (ΤΡΑΒΑΓΕ ΦΑΝΕΛΛΕΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ..) και τον Χρήστο Ταπούτο να σκοράρει τους 10 από τους 22 συνολικά πόντους του στην παράταση . Η σύνθεση : Wesson 21, Sy 17, Ταπούτος 22, Κυρίτσης 7, Χατζής, Μπάρλος 9, Avery 2, Vasiljevic 3, Χαρίσης, Τσάμης, Pavic 2.

 Πρόπερσι στο ντεμπούτο του Pops Mensah-Bonsu (23π-15ρ) στις 28/12 κερδίσαμε με 85-77. Ο Dragan Sakota είχε χρησιμοποιήσει : Παπαντωνίου, Delininkaitis 19, Sakota 11, Πολυτάρχου, Williamson, Αθηναίου 2, Milosevic 6, Mensah-Bonsu 23, English 24 .

Πέρσι στο παιχνίδι που παίξαμε με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο υπηρεσιακό στον πάγκο, κερδίσαμε μετά από πολύ καλή εμφάνιση με 86-70, με το δίδυμο των δυο pg (Cooper-Armstead) να μοιράζει 15 ασιστ (11+4) .Η σύνθεση : Armstead 5, Cooper 4, Παπαντωνίου 5, Sakota 2, Milosevic 10, Μαυροκεφαλίδης 19, Carter 10, Σαρικόπουλος 2, Κατσίβελης 3, Καλαμπόκης 11, Μαυροειδής 15

Δεν υπάρχουν σχόλια: