14.11.21

ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΣ..

 

Παίζοντας με αρκετά προβλήματα (τραυματίες οι Jelovac-Πετρόπουλος, εκτός αποστολής άγνωστο γιατί ο Μπόγρης) που μεγάλωσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον τραυματισμό του Angola, η Α.Ε.Κ. έχασε πανεύκολα και με κάτω τα χέρια από τον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων 25 χρόνων κι έτσι γνώρισε την 35η συνεχόμενη ήττα της στην έδρα των πράσινων..

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική..Οι διαθέσιμοι παίκτες του Δέδα (που στις δηλώσεις του είχε δείξει πως έβλεπε το παιχνίδι εντελώς διεκπεραιωτικά κι αυτό πέρασε σαφέστατα και σαν νοοτροπία στο παρκέ) μπηκαν σχετικά καλά, έβαλαν τα πρώτα τέσσερα τρίποντα που επιχείρησαν και προηγήθηκαν με 4-12, αλλά μετά οι πράσινοι έκλεισαν τους διαδρόμους, το επιμέρους σκορ ήταν 96-63 και στα τρίποντα είχαμε μόλις και μετά βίας 4/23 .. Και δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στις ελλείψεις.. όταν στο 3ο δεκάλεπτο πχ, χρειάζεται να δεχθείς 6 ελεύθερα τρίποντα και να δεχτείς 19 πόντους στο χαλαρό για να αξιωθείς να κάνεις το πρώτο φάουλ στο 3'33" δεν είναι θέμα ελλείψεων αλλά νοοτροπίας..

Το μόνο θετικό από το παιχνίδι ήταν η παρουσία του Μιχάλη Καρλή, που πήρε για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής, έπαιξε με νεύρο και διάθεση κι έδειξε πως μάλλον κακώς χρειάστηκε να φτάσουμε στο 12ο επίσημο ματς για να βγάλει τη φόρμα του και να αγωνιστεί..ειδικά με τόσες ελλείψεις..

Οι Rayvonte Rice & Terrance Ferguson είδαν το ματς από τον πάγκο.. Για να αγωνιστούν θα πρέπει βέβαια να διευθετηθούν τα ban και να αποφασιστεί και ποιον θα αντικαταστήσουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια: