18.11.21

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΕΤΟΝΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΗ..

 

Ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL παρέμεινε η ομάδα μπάσκετ καθώς κέρδισε με 88-79 την VEF Riga κόντρα στα προβλήματα (ο Jelovac στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό, ο Πετρόπουλος τραυματίας, οι νεοφερμένοι ξένοι χωρίς δυνατότητα συμμετοχής, ο Μπόγρης εξαφανισμένος, ακόμα κι ο Καρλής τραυματίστηκε στις αρχές του 2ου δεκάλεπτου) και την κακή διαιτησία..

Σίγουρα το ιδανικό θα ήταν να είχε καλύψει τη διαφορά του -16 του πρώτου παιχνιδιού ώστε να είχε το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας.. Τώρα, μετά και της νικης της Falco επί της Treviso, η Α.Ε.Κ. για να προκριθεί - αν η VEF κερδίσει την Treviso την 5η αγωνιστική χρειάζεται δυο νίκες στα δυο ματς που μένουν (και ίσως δεν φτάσει αυτό σε περίπτωση τετραπλής ισοβαθμίας). Αν η Treviso (που δεν είναι αδιάφορη καθώς διεκδικεί την 1η θέση) κερδίσει την VEF, η ΑΕΚ περνάει και μόνο με νίκη επί της Falco (ή κι επί των Ιταλών) αν η VEF δεν κερδίσει κανένα ματς

H ομάδα έφτασε στη νίκη έχοντας κορυφαίο τον Quino Colom που έκανε εκπληκτικό επιθετικά παιχνίδι με 26π (6/9 3π) παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια του ειδικά από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Angola στα τέλη της 3ης περιόδου. Πολύ καλή εμφάνιση ξανά από τον Hummer που είναι ο πιο σταθερός παίκτης μας, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσε ο Μαυροειδής ερχόμενος από τον πάγκο.. Με τη λειψανδρία που υπάρχει ακόμα στο ρόστερ πρέπει να χρησιμοποιούνται όλοι ώστε να έχουμε οποιαδήποτε τύχη..
Βίντεο από το παιχνίδι


Δεν υπάρχουν σχόλια: