15.11.21

ΜΑΤΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ STEVAN ..

 

Την Πρωταθλήτρια Λετονίας VEF Riga υποδέχεται απόψε στο Ολυμπιακό Κλειστό Άνω Λιοσίων η ομάδα μπάσκετ σε ένα ματς που είναι το τελευταίο της χαρτί για να διατηρήσει έστω ρεαλιστικές μαθηματικές ελπίδες για να συνεχίσει στη διοργάνωση και μετά τα Χριστούγεννα, με το μυαλό όλων να είναι στον Stevan Jelovac που λιποθύμησε χθες στην προπόνηση και εισήχθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ..

Αγωνιστικά πέρα από τον Jelovac, o Δέδας δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον τραυματία Πετρόπουλο, ο Κόνιαρης που φαίνεται να συμφώνησε είναι ακόμα σε αποθεραπεία, ενώ λογικά για άλλη μια φορά ο Μπόγρης θα είναι εκτός αποστολής. Όσο για τους Rice-Ferguson και να θέλαμε δεν προλαβαίνουν τις προθεσμίες για το σημερινό παιχνίδι.


Οι Λετονοί προέρχονται από μια άνετη νίκη στο πρωτάθλημα το Σάββατο κι έρχονται για να πάρουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση έστω και σαν 3οι για τα play in.

Το πρώτο παιχνίδι μας με Λετονική ομάδα ήταν αυτό του πρώτου γύρου στη Ρίγα, συνεπώς δεν υπάρχει προϊστορία με Λετονικές ομάδες στην Αθήνα .


Δεν υπάρχουν σχόλια: