4.11.21

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΡΙΓΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..

 

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση, η ομάδα παρουσιάστηκε εντελώς ανέτοιμη ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο που δεν πάτησε ουσιαστικα ποτέ το παρκέ (27-15 το σκορ κι ενώ οι παίκτες του Δέδα έδωσαν μόλις και μετά βίας δυο φάουλ) και γνώρισε τελικά εύκολα την ήττα από τη VEF Riga με 92-76, καθώς ποτέ δεν μπόρεσε να καλύψει ουσιαστικά τη διαφορά που κέρδισαν οι Λετονοί στο ξεκίνημα. Πλέον με 0-3 στα πρώτα τρία ματς και πολύ περισσότερο με -15 από την Treviso εντός και -16 από την VEF τώρα, οι ελπίδες για να περάσει έστω και σαν 3η με μειονέκτημα έδρας στα play-in είναι απειροελάχιστες και ουσιαστικά μόνο μαθηματικές, ειδικά αν αναλογιστούμε και το θέμα με τα ban που δυσκολεύει όποια σενάρια πιθανής ενίσχυσης..

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μπήκε χωρίς καμιά προσήλωση και χωρίς αγωνιστικό πλάνο πέρα από το να σουτάρουν αμέσως τρίποντα με τραγικά ποσοστά και στην άμυνα να κοιτάνε τους αντιπαλους να κόβουν βόλτες στη ρακέτα .. Όποτε γινόταν κάτι και ροκάνιζαν τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο, η εμμονή στο παιχνίδι από τα 6μ75 και οι κακές επιστροφές ξανάδιναν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πατήσουν το γκάζι..

Και σίγουρα η επιλογή του πάγκου να κονταίνει ακόμα περισσότερο το υπάρχον μικρό/κοντό/φτωχό rotation μεγενθύνει τα προβλήματα με τους βασικούς να μην έχουν δυνάμεις και όσους έρχονται από τον πάγκο να νοιώθουν πως δεν υπολογίζονται και να φαίνεται στις κινήσεις τους..




Δεν υπάρχουν σχόλια: