21.11.21

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

 

Ξεπερνώντας τα πολλά της αγωνιστικά προβλήματα - παρατάχθηκε άλλωστε με 11 παίκτες από τους οποίους οι 2 δεν είχαν ξεπεράσει ακόμα τους τραυματισμούς τους- η ομάδα μπάσκετ κατάφερε να ανταπεξέλθει στην κούραση και το κρεσέντο των γηπεδούχων στο τέταρτο δεκάλεπτο και να φτάσει τελικά στη νίκη με 81-82 επί του Λαυρίου (που ήταν ο κακός της δαίμονας στην περσινή περίοδο).

H νίκη φέρνει μια στοιχειώδη ηρεμία κι έτσι στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Εθνική (επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι με τον Προμηθέα στις 4/12) το 'μπαλάκι' είναι πλέον στη διοίκηση για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα ban και να γίνουν οι απαραίτητες ενισχυτικές κινήσεις. Ο Stevan Jelovac παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, θα πρέπει να έρθει αντικαταστάτης και δεν είναι σίγουρο πως θα περιμένουν εσαεί οι Rice-Ferguson που ήταν και πάλι με φόρμες ..

Αγωνιστικά η ομάδα πάτησε πάνω στο εξαιρετικό πρώτο της δεκάλεπτο όταν και προηγήθηκε με 16-28, χτίζοντας μια διαφορά κι έφτασε στη νίκη κρατώντας το προβάδισμα στο σκορ σε όλο το παιχνίδι. Κορυφαίοι ο Angola με αρκετά μεστή παρουσία και στις δυο πλευρές του παρκέ, μαζί με τον σταθερά καλό Hummer, ενώ Colom-Griffin-Παππάς έδωσαν πολύτιμες βοήθειες κατά διαστήματα.

 

Βίντεο από το παιχνίδι



Δεν υπάρχουν σχόλια: