24.10.22

ΝΙΚΗΣΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 3/3

 

Αήττητη παρέμεινε στο ξεκίνημα της φετινής Α1 η ομάδα μπάσκετ καθώς πέρασε νικηφόρα από το κλειστό της Οδού Κέννεντυ κερδίζοντας τόσο το Περιστέρι όσο και την αλητεία στις εξέδρες .. Το ματς διακόπηκε 9.6" πριν τη λήξη της 1ης περιόδου με το σκορ στο 13-20 όταν οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου (..) επιτέθηκαν με αβάντα υπαλλήλου της γηπεδούχου ΚΑΕ σε προσκεκλημένους της ΑΕΚ στα επίσημα. Οι διαιτητές ζήτησαν εκκένωση του γηπέδου, αλλά ο αστυνομικός διευθυντής σήκωσε τα χέρια ψηλά και τα παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς ούτε να αδειάσει έστω κάποια εξέδρα, ούτε να συλληφθούν αυτοί που επιτέθηκαν και έχουν καταγραφεί από τις κάμερες κλπ..

Οι γηπεδούχοι ευνοήθηκαν από τη διακοπή ισορρόπησαν το παιχνίδι πριν το ημίχρονο και άρχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι στην 3η περίοδο (που είναι σταθερά η κακή μας σε όλα τα φετινά ματς) με τον Mitchell να κρατάει ουσιαστικά μόνος του την ομάδα εκείνο το διάστημα.

Και μπορεί ο Παναμέζος να φορτώθηκε με 5 φάουλ και να αποβλήθηκε στις αρχές της 4ης περιόδου, όμως ο McGriff κάλυψε επάξια και με το παραπάνω το κενό του στη ρακέτα μας και στις δυο πλευρές κάνοντας το καλύτερό του ματς με τα κιτρινόμαυρα μέχρι τώρα.

Στο τέλος πήραν την κατάσταση πάνω τους ο Frazier (που είχε πολλά λάθη πριν, αλλά έβαλε τα μεγάλα σουτ στο τελος) με τον Williams βάζοντας την ομάδα στη θέση του οδηγού ώστε να φτάσει σε μια σημαντική νίκη.  Ελέω ΕΣΑΚΕ δεν υπάρχει χρόνος για πανηγύρια, καθώς αύριο το απόγευμα έρχεται στα Άνω Λιόσια η Telekom Baskets Bonn για ένα παιχνίδι που θα είναι κομβικό για την πρόκριση..






Δεν υπάρχουν σχόλια: