10.10.22

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΑΝΕΣΗ

 Η Α.Ε.Κ. κέρδισε στην πρεμιέρα της Α1 την Καρδίτσα (Βιολογικό Χωριό) με 79-63 μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα και πάει με καλή ψυχολογία στο κομβικότατο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Reggio . Η ομάδα  έπιασε αρκετά καλή απόδοση για περίπου ένα 20λεπτο κι έφτασε παρά την χαλάρωση στο διάστημα 25-34' σε μια άνετη επικράτηση - αξίζει να σημειωθεί πως από το 2017/18 είχε να κερδίσει εύκολα και χωρίς άγχος σε πρεμιέρα.. τότε επικράτησε με 91-72 των Τρικάλων. Ο κόσμος δεν ξεπέρασε τους 1500 αλλά είχε αρκετά καλή & ζεστή ατμόσφαιρα - όπως και φίλους από τα παλιά..

... αφού πριν το παιχνίδι τιμήθηκε ο πρώην παίκτης μας Γιάννης Μπουρούσης (μέλος της πρωταθληματικής ομάδας του 2002) που είναι πρόεδρος στην Καρδίτσα, ενώ στις εξέδρες υπήρχαν και άσοι της εποχής του Γ.Μόσχος (Λανές, Κατσικάρης κλπ) .. Με τέτοιες εμφανίσεις πάντως μπορούμε να ελπίζουμε πως σταδιακά η συμμετοχή θα γίνει μεγαλύτερη..

O Καντζούρης άνοιξε το rotation χρησιμοποιώντας και τους 12 παίκτες, χωρίς κάποιος να ξεπεράσει τα 30' μέσα στο παρκέ.. και αν εξαιρέσουμε τον Κόνιαρη που ήταν σε τουλάχιστον μέτρια μέρα, οι υπόλοιποι βοήθησαν ανάλογα με την χρονική τους παρουσία.. Φάνηκε πάντως πως με Ξανθόπουλο-Strelnieks-Madsen μαζί βλέπουμε πιο στρωτή λειτουργία, ενώ σε αντίθεση με το Κορδελιό η ομάδα πήρε πράγματα (και στο σκοράρισμα) από τους έλληνες παίκτες, όπως πχ τα τρίποντα των Περσίδη (3/3) & Παπαδάκη (1/2).
 

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι


Δεν υπάρχουν σχόλια: