30.10.22

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ..

 

 Την πρώτη της ήττα, και μάλιστα εντός έδρας, υπέστη από τον Άρη η ομάδα μπάσκετ καθώς ουσιαστικά δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο παρκέ του -σχετικά γεμάτου από περίπου 2,5 χιλιάδες θεατές- Ολυμπιακού Κλειστού των Άνω Λιοσίων.. Βρέθηκε με το καλημέρα να χάνει με 5-16 λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο και δε μπόρεσε ουσιαστικά ποτέ να ξαναμπει στο παιχνίδι.. Ενδεικτικό πως στο ημίχρονο δέχθηκε 47 πόντους έχοντας κάνει μετά βίας μόλις 6 φάουλ απέναντι σε έναν αντίπαλο που κατέβηκε με 10 και χρησιμοποιούσε ουσιαστικά 7-8.. Ίσως μόνο όταν λειτούργησε κάπως η ομάδα επιθετικά και μειώσαμε σε 50-57 έχοντας και βολή και momentum στο 27'06". Όμως η βολή χάθηκε, όπως και οι επόμενες 2-3 επιθέσεις, οι φιλοξενούμενοι ξεκόλλησαν στο σκορ και φτάσανε σχετικά εύκολα στη νίκη.

Κάτι που ήταν απόλυτα φυσιολογικό με τον τρόπο που έπαιζαν οι παίκτες του Καντζούρη στο παρκέ, ειδικά όταν ήταν μέσα ο τραγικός Frazier με τον κακό Williams.. Ειδικά ο πρώτος έκανε μακράν τη χειρότερη του εμφάνιση στα κιτρινόμαυρα με μπαράζ κακών επιλογών και στις δυο πλευρές του παρκέ καταστρέφοντας τις επιθετικές προσπάθειες και όντας θεατής στην άμυνα, ενώ και ο δεύτερος ήταν τραγικά άστοχος και φάνηκε ξανά πως η επιλογή να πορευτούμε με αυτόν βασικό στο '3' δεν ήταν και ότι καλύτερο.

Με την ήττα αυτή η Α.Ε.Κ. πέταξε στα σκουπίδια το διπλό στο Περιστέρι και θα πρέπει να περάσει την επόμενη εβδομάδα από το Λαύριο -που ήδη κέρδισαν εκεί Προμηθέας & ΠΑΟΚ, αν θέλει να παραμείνει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού ταμπλώ..
 



Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: