5.10.22

ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ..

Στο πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι η ομάδα μπάσκετ παρουσιάστηκε αρκετά συγκεντρωμένη παίζοντας πολύ καλύτερα από τα φιλικά προετοιμασίας -στα οποία έπαιζε κατά βάση με πολλαπλές ελλείψεις- αλλά έμεινε τελικά με την πικρή γεύση της ήττας αφού έχασε με 91-88 από την Pinar Karsiyaka στο Κορδελιό στην πρεμιέρα των ομίλων του BCL. Η αγωνιστική εικόνα των κιτρινόμαυρων ήταν σαφέστατα πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη περσινή στην Ουγγαρία με τη Falco, όμως και οι φετινοί αντίπαλοι στο group είναι καλύτεροι από τους περσινούς..

Οι παίκτες του Καντζούρη μπήκαν διαβασμένοι και κυνήγησαν το παιχνίδι απέναντι στη φιναλίστ του 2021 μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, επιστρέφοντας μάλιστα στο ματς άμεσα όταν βρέθηκαν να χάνουν με 63-53 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Επιθετικά παρά τις επιπολαιότητες ή την αχρείαστη εμμονή στα μακρινά σουτ σε κάποια σημεία, ήταν σε γενικές γραμμές καλή και πλήρωσε την μέτρια αμυντική της εικόνα πέρα από το πρώτο δεκάλεπτο που κατάφερε να περιορίσει τους γηπεδούχους κάτω από τους 20π. Φυσικά όταν το ματς κρίνεται στο σουτ, το φαλτσοσφύριγμα των διαιτητών που χρέωσαν με φλόπιγκ τον Frazier αντί για να δώσουν το καθαρό επιθετικό που του έγινε, αποδείχθηκε καθοριστικό..
Στα αξιοσημείωτα πως και τους 88 πόντους της ομάδας σκόραραν οι έξι ξένοι (έχοντας όλοι τους διψήφια συνεισοφρά, ενώ οι τρεις έκαναν ή άγγιξαν το double-double) καθώς κανένας έλληνας δεν μπόρεσε να σκοράρει - πήραν και μόλις τέσσερις προσπάθειες αθροιστικά οι πέντε που πάτησαν παρκέ. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια για να ανοίξει και το rotation σε περισσότερους από 7 παίκτες .


Δεν υπάρχουν σχόλια: