12.12.22

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ..

 

Την 3η της ήττα στη φετινή Α1 γνώρισε στο ΟΑΚΑ η ομάδα μπάσκετ χάνοντας με 71-57 από τον Παναθηναϊκό - ενημερωτικά αυτή ήταν η 36η συνεχόμενη εκτός έδρας από τους πράσινους. Παίζοντας με αρκετές ελλείψεις (κατέβηκε με 4 μόλις ξένους μια που οι Frazier-Strelnieks ήταν τραυματίες ενώ ο Miles δεν είχε δηλωθεί ...) προσπάθησε να δώσει πιο αργό τέμπο στο ματς και να πιέσει μακριά από τη ρακέτα τους αντιπάλους της, είχε καλύτερα ποσοστά ευστοχίας σε όλες τις κατηγορίες, αλλά λιγότερες προσπάθειες ελέω λαθών και των κλασσικών γκρι βοηθειών που είχαν οι γηπεδούχοι κι έτσι δεν μπόρεσε να είναι πιο κοντά στο σκορ.

Άλλωστε με τους δυο από τους τέσσερις ξένους που είχε να είναι σε κακή βραδιά (McGriff-Madsen) δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο με τις δεδομένες γκρι συνθήκες. Αυτό που φάνηκε και σε αυτό το παιχνίδι, όπως και την Τετάρτη με τη Reggio, είναι πως θα πρέπει να βρουν μεγαλύτερο ρόλο οι Έλληνες παίκτες. Αν δεν ανοίξει το rotation και δεν δίνουν σε μόνιμη βάση λύσεις και οι μη ξένοι δεν μπορεί να πιάσει τους στόχους της..

Πλέον η ομάδα, μετά την ανάπαυλα για το All Star Game, θα πρέπει να επικεντρωθεί στη συνέχεια με τους δυο 'τελικούς' που έχει μέχρι να φύγει το 2022 και εντός έδρας. Πρώτα με την Karsiyaka (άγνωστο αν θα γίνει με κόσμο) για να συνεχίσει στα playin του BCL και μετά με τον ΠΑΟΚ ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Final8 του Κυπέλλου.. Μέχρι τότε ευελπιστεί να έχουν επιστρέψει οι τραυματίες και κυρίως να έχει διευθετήσει τον βραχνά των ban που επέστρεψε από την Παρασκευή..




Δεν υπάρχουν σχόλια: