4.12.22

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ 'ΤΕΛΙΚΟ' ΤΟΥ ΜΗΝΑ ..

 

Αν και είχε πάλι ένα νεκρό διάστημα στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (όταν δέχθηκε ένα 7-14 σερί), έμεινε άποντη στο τελευταίο δίλεπτο (προηγήθηκε με 73-66 στο 37'49") και άφησε και τους αντιπάλους της να πάρουν δυο τρίποντα στα τελευταία δευτερόλεπτα (ευτυχώς άστοχα) η ομάδα μπάσκετ πήρε τελικά τη νίκη με 73-70 επί του Προμηθέα μπροστά σε περίπου 1200 οπαδούς της στα Άνω Λιόσια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο που η μπάλα έκαιγε ο Frazier έδωσε τις λύσεις που θέλαμε τόσο εκτελεστικά όσο & οργανωτικά καλύπτοντας τις επιπολαιότητες που είχε κάνει στο πρώτο μέρος.

Σίγουρα θα βλέπαμε διαφορετική εξέλιξη στο παιχνίδι αν δεν είχε τραυματιστεί με το 'καλημέρα' ο καλύτερος σκόρερ των Πατρινών ο Young, καθώς θα υπήρχε και κάποιος άλλος να τραβήξει το σκοράρισμα πέρα από τον Kulboka που παραλίγο να μας κερδίσει μόνος του.. Κρατάμε πάντως την πολύ καλή εμφάνιση του δίδυμου των ψηλών μας, Mitchell-Madsen με τον πρώτο να κυριαρχεί στη ρακέτα με τη δύναμη και τον δευτερο να δινει μετά από καιρό λύσεις στην επίθεση (αλλά και αμυντικά), αλλά και την παρουσία του Φλιώνη που δείχνει σταδιακά να επανέρχεται στα περσινά επίπεδα προ τραυματισμού.

Την Τετάρτη στο ματς της χρονιάς για το BCL κόντρα στη Reggio, με αμφίβολο όχι μόνο τον Ξανθόπουλο που ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό στη Βόννη αλλά και τον Strelnieks που αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Προμηθέα, θα χρειαστεί πολύ περισσότερο ο 6ος παίκτης στις εξέδρες..

 

Βίντεο από το παιχνίδι
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: