8.12.22

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ 'ΤΕΛΙΚΟ' ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

 

Αν και πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο όταν βρέθηκε να χάνει και με 13π για να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 29-39, ήταν τραγικά άστοχη από την περιφέρεια με μόλις 17% (4/23) κι έπαιζε χωρίς Strelnieks-Ξανθόπουλο-Μαυροειδή αλλά και τον Frazier από τα μέσα της τρίτης περιόδου και μετά όταν ένοιωσε ενοχλήσεις, η Α.Ε.Κ. πήρε τη σημαντικότατη νίκη κόντρα στην UNAHOTELS Reggio Emilia χάρη στην εξαιρετική & υποδειγματική άμυνα που έπαιξε στο 2ο ημίχρονο (39-20 υπέρ της το επιμέρους σκορ).

Μετά και το διπλό των Γερμανών στην Karsiyaka η κατάσταση για την τελευταία αγωνιστική είναι πιο ξεκάθαρη. Η Telekom Baskets Bonn θα είναι πρώτη χάσει-κερδίσει στην Ιταλία κι έχει περάσει ήδη στους 16. Η Reggio Emilia του Dragan Sakota θέλει νίκη για να συνεχίσει σαν 3η και να παίξει με μειονέκτημα στα playin. Στα δικά μας τώρα, αν κερδίσουμε περνάμε 2οι και παίζουμε playin με πλεονέκτημα έδρας, ενώ αν χάσουμε ελπίζουμε μόνο αν κερδίσουν οι -αδιάφοροι- Γερμανοί στο φινάλε.. Η Karsiyaka επίσης περνάει 2η με νίκη ενώ με ήττα θα είναι 3η (αν χάσουν οι Ιταλοί) ή 4η. Το πρόβλημα όμως είναι πως το παιχνίδι της 21ης Δεκέμβρη πιθανότατα θα γίνει κεκλεισμενων των θυρών μετά τα όσα έγιναν στις εξέδρες με το ντου στους Ιταλούς φιλάθλους ..

Καθοριστική αποδείχθηκε για την έκβαση του αγώνα πέρα από την τριπλέτα των ξένων που τράβηξαν το κουπί επιθετικά (Williams, Mitchell, Madsen) η παρουσία τόσο του Φλιώνη, όσο και του Κόνιαρη αλλά και του Παπαδάκη που μαζί με τον Miles έδωσαν πολλές λύσεις και στις δυο πλευρές του παρκέ .. Μόνο με άνοιγμα του rotation θα μπορέσει να διεκδικήσει τους στόχους της η ομάδα..

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι



Δεν υπάρχουν σχόλια: