28.12.22

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΞΕΔΡΑ

Με το χειρότερο τρόπο έκλεισε το 2022 η ομάδα μπάσκετ που μετά από κακή εμφάνιση έχασε με 71-83 από τον ΠΑΟΚ στα αρκετά γεμάτα Άνω Λιόσια .. Πάνω από 3 χιλιάδες θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες και δυστυχώς για πολλοστή φορά η ομάδα πίκρανε τον κόσμο της σε ένα παιχνίδι που μαζεύτηκε κόσμος και δεν έπαιζε μεταξύ συγγενών και φίλων. Με την ήττα αυτή δεν μπορεί να τερματίσει πάνω από 6η στον πρώτο γύρο και ευελπιστεί να μην κάνει το απόλυτο ο Προμηθέας ώστε να πάρει μέρος στο F8 του Κυπέλλου έστω και ως 7η.. 

Οι παίκτες του Καντζούρη ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι με ένα 12-2, αλλά στη συνέχεια η άμυνα των φιλοξενούμενων μπλόκαρε τις πάσες στη ρακέτα, τα σουτ από τα 6μ75 ήταν τραγικά (6/26, 23%), οι βολές κάκιστες (9/16, 56%) ενώ οι αντίπαλοι έκαναν πάρτυ στα ρημπάουντ (20-37) εκμεταλλευόμενοι και την κακή μέρα των ψηλών μας (Mitchell έπαιζε με ίωση και δεν ήταν στα συνήθη επίπεδα, McGriff κακός για 37', Madsen μέτριος) αλλά και την αριθμητική τους αδυναμία αφού δεν υπήρχε άλλος πέρα από αυτούς..

Την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το πρώτο ματς με την Tofas για τα play-ins του BCL, που είναι και το κρισιμότερο καθώς σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει πως η σειρά θα επιστρέψει στα Λιόσια και πως θα μπορέσει στη χειρότερη να σβήσει την ποινή φέτος ..


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: