17.12.06

ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ


Η αποψινή βραδιά γράφτηκε στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της ΑΕΚ... Ποιος να φανταζόταν ή να έλεγε πριν 1-2-5-10-20 χρόνια, και να μην τον έπαιρναν με τις πέτρες, πως θα ερχόταν το Αιγάλεω και θα κέρδιζε χαλαρά το διπλό μέσα στην έδρα της ομάδας μας, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του και 15-20 οπαδούς του που θα κέρδιζαν με τη σειρά τους κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας ; Δυστυχώς για μας, το ντεμπούτο του 'δικού μας' Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο του Αιγάλεω συνδυάστηκε με την ντροπιαστική ήττα...

Καλό θα είναι κάποιοι (κυρίως παίκτες-τεχνική ηγεσία) να ξεπεζέψουν και να μη θεωρούν πως η ομάδα κουτσά-στραβά θα περάσει στα playoff. (Που θα είναι ξεφτίλα να μην τα καταφέρει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια που υπάρχουν playoff στην Α1). Γιατί πλέον, έτσι όπως τα έχουμε καταφέρει, με ήττα από τον Μακεδονικό στην Νεάπολη και ... δυο εντός έδρας ήττες από τους συνυποψήφιους του πρώτου για υποβιβασμό Απόλλωνα και Αιγάλεω, το μέλλον μας μόνο ρόδινο δεν είναι. Είμαστε μόλις μια νίκη πάνω από αυτές που πάνε στην Α2, και είμαστε στην 11η αγωνιστική... Τα εύκολα ματς στο ΟΑΚΑ τέλειωσαν (ποια εύκολα δηλαδή με δυο γκέλες σαν αυτές με Απόλλωνα-Αιγάλεω) και στον 2ο γύρο έχοντας μέσα Παναθηναϊκούς, Ολυμπιακούς, Άρηδες, ΠΑΟΚ, Πανιώνιους θα μετράμε τα ροζ φύλλα με το σταγονόμετρο και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μαζέψουμε τα χρειαζούμενα για να σωθούμε ώστε να μην αμαυρώσουμε κι άλλο την ιστορία μας.

Το παιχνίδι ήταν άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των παράλογων εμφανίσεων μας... Γιατί δε μπορεί οι αντίπαλοί μας να έχουν τα καλάθια μόνο τους ... Majkic & Sarovic, oι Perkovic-Scott να κάνουν πάρτυ με 27π-17ρ και εμείς να κάνουμε σε όλο το 4ο δεκάλεπτο επιθέσεις μόνο με τρίποντα... (που είχαμε 6 στα ....27 !!!). Αν εξαιρέσουμε αυτούς τους δυο μαζί με τον Ταπούτο, και το Σωτήρη (που αρκέστηκε στα καθοριστικής σημασίας λάθη και πουλήματα της μπάλας) οι άλλοι έδειχναν να βρίσκονται μέσα στο παρκέ μόνο για να σουτάρουν τρίποντα... 0/4 ο Γκαγκαλούδης, 1/6 ο Κόμματος, 2/8 ο Βετούλας, 2/7 ο Πρόδρομος... Αλλά προφανώς οι τέσσερις αυτοί, ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Αλεξανδρή, αφού δεν είδα κανέναν από τον πάγκο να τους βάζει χέρι για την εμμονή τους στα τρίποντα.


Υ.Γ. Στα επίσημα (και στις θέσεις που κάθονται οι ΘουΓου, αν δεν απατώμαι) ήταν και οι χορηγοί Παντελής Παπαδόπουλος πατήρ, Παντελής Παπαδόπουλος υιός, μαζί με τους φίλους τους. Από το λίγο που μιλήσαμε, αυτό που διαπίστωσα είναι πως είναι πραγματικά ψημένοι να ασχοληθούν με την ομάδα, είναι πράγματι Αεκτζήδες και πονάνε τα κιτρινόμαυρα, αλλά και πως δεν είχαν μέχρι τώρα ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα. Τώρα πως θα ψηθούν με τέτοιες εμφανίσεις και με τους 15 Αιγαλεώτες να κάνουν πάρτυ στην εξέδρα, είναι άλλη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: