13.5.08

ΤΕΛΟΣ Ο ΔΡΟΣΟΣ...

Δυστυχώς οι δυσοίωνες προβλέψεις που έλεγα αργά χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκαν..
Η διοίκηση Δρόσου μας τελείωσε αφού δεν δέχθηκε να πληρώσει (και καλά έκανε) ντούκου τα χρέη του Φιλίππου σε παλιούς παίκτες (και συγκεκριμένους μάνατζερ κολλητούς συγκεκριμένων μελών της παλιάς τάξης πραγμάτων που δυστυχώς κατά πως φαίνεται θα επανέλθουν στο προσκήνιο...)

Η παρακάτω ανακοίνωση ανέβηκε στο site της ΚΑΕ από τον όμιλο DTL που έτρεχε την ομάδα μέχρι σήμερα...

Έπεσαν οι τίτλοι του τέλους 13/5/2008
Έπεσαν σήμερα το μεσημέρι οι τίτλοι του τέλους στη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού μεταξύ των κ.κ. Δρόσου και Φιλίππου για την εξαγορά των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Πέρασε ένας χρόνος, στον οποίο κατεβλήθη μια απίστευτη προσπάθεια να επανέλθει η ΑΕΚ σε επίπεδα αξιοπρέπειας και αναγνωρισιμότητας, εφάμιλλης του ιστορικού ονόματός της αλλά και του κόσμου της. Σήμερα λάβαμε την απάντηση από τους κυρίους μετόχους της ομάδας, τον όμιλο Φιλίππου, ότι αποφασίστηκε να μην ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον όμιλο Δρόσου, όπως είχε συμφωνηθεί το περασμένο καλοκαίρι, μια και οι πιστωτές της ΑΕΚ δεν αποδέχονται την προσυμφωνημένη μεταξύ μας καταβολή του αντίτιμου για την εξαγορά των μετοχών.
Θεωρούμε αυτή την εξέλιξη πέρα για πέρα άδικη ως προς την προσπάθεια που κατεβάλλαμε όλη αυτή τη χρονιά, και που είχε απίστευτο κόστος σε χρήματα, χρόνο και ιδρώτα απ’ όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν ενεργά κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου σ’ αυτή την ιστορία.
Είμαστε σίγουροι ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για την εξέλιξη αυτή. Δυστυχώς για εμάς, για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι στην εποχή μας λέξεις σαν την «ιδέα», «ιστορία», «επαγγελματικό μπάσκετ» έχουν χάσει κάθε νόημα και κάθε σημασία μπροστά στα μικροσυμφέροντα ελαχίστων που λυμαίνονται το χώρο.
Αποχωρούμε από την ΑΕΚ πεπεισμένοι ότι όλος ο κόσμος του ελληνικού μπάσκετ, αλλά πολύ περισσότερο οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, εκτίμησε την ειλικρινή, τιτάνια και τίμια προσπάθεια για προσφορά που δείξαμε από την πρώτη στιγμή που εμφανιστήκαμε σ’ αυτό το ιστορικό σωματείο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι την ίδια ώρα που εμείς αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, κάποιοι άλλοι θα επιστρέψουν με κατεβασμένο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν ό,τι οικονομικό όφελος εξασφάλισε η φετινή άψογη οικονομική διαχείριση της ομάδας.
Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας σε αυτή την παρωδία και διαβεβαιώνουμε τους φίλους της ΑΕΚ ότι σε πρώτη ευκαιρία, αμέσως μετά την επιστροφή του κύριου Δρόσου στην Ελλάδα, θα ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με το πως και γιατί ορισμένοι οδήγησαν τα πράγματα εδώ που έφθασαν σήμερα.
Για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, διαπιστώνουμε οι προσπάθειες του ομίλου μας να πέφτουν στο κενό εξαιτίας της απίστευτης, στα όρια παράνοιας, κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ. Ξέρουμε και νιώθουμε ότι ηθικά έχουμε δικαιωθεί. Πρακτικά, όμως, μένει μια τεράστια πικρία όχι, τόσο για το οικονομικό σκέλος αλλά για το πώς κάποιοι, ακόμα και σήμερα, πιστεύουν ότι μπορεί να ξεγελαστεί για μια ακόμα φορά ο κόσμος της ΑΕΚ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι κατάλαβαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία μας αντιμετώπισαν με τον τρόπο που και εμείς προσπαθήσαμε να κινηθούμε προς όλους, όσο καιρό υπήρξαμε στην ΑΕΚ… Με σεβασμό, δηλαδή, και εκτίμηση.
Βγαίνουμε απ’ αυτή την ιστορία χαμένοι οικονομικά, αλλά απίστευτα κερδισμένοι ηθικά. Ευχόμαστε να μην δούμε άλλη μια φορά στην ΑΕΚ τα τραγελαφικά γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Με τις ειλικρινείς ευχές μας να βρει αυτή η ομάδα επιτέλους το δρόμο της. Κλείνουμε αυτό τον κύκλο έτσι, όπως τον αρχίσαμε. Τίμια και ξεκάθαρα.

ΟΜΙΛΟΣ DTL

3 σχόλια:

Patrick Star είπε...

Μάλιστα...Και μόλις τώρα ο Φιλίππου βγήκε και δήλωσε ότι η συμφωνία εξακολουθεί να ισχύει!!!
Θα μας τρελάνουν τελείως αυτοί ρε?
Πραγματικά ο τύπος είναι θεότρελος.Δεν μπορώ να καταλάβω τι διάολο γίνεται.
Να είναι μέτρο πίεσης του Δρόσου για να πάρει την ΚΑΕ?
Να είναι παλαβομάρες του Φιλίππου?
Να είναι η κατάρα του Γρανίτσα?
Ελπίζω να μην είναι το δεύτερο.
Όχι τίποτα άλλο,αλλά η κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατό συντομότερα,για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.

Τελικά αυτό το 500.000 ευρώ μπάτζετ που έλεγα,μάλλον θα γίνει.
Ή μήπως είναι ευσεβής πόθος?

Εγώ πάντως εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος.Άλλωστε,μόνο η ελπίδα μας έμεινε...

Ανώνυμος είπε...

kia ti kanoume emis oi filathli gia afto to reziliki fage?

haridimos είπε...

Οι φήμες λένε πως ο Γρανίτσας μπλόκαρε την χορηγία του ΟΠΑΠ (ώστε με αυτά αλλά και την τελευταία δόση της ΕΡΤ) να είχε ρευστό να τσουλήσει διώχνοντας τον Δρόσο. Γι'αυτό κι ο Δρόσος από χθες έκανε το σκηνικό με ΕΣΑΚΕ για τη χορηγία του ΟΠΑΠ, ώστε να μην μπορούν να πάνε στον ΓιανΓραν τα χρήματα..

όσο για το τι μπορούμε να κάνουμε...
κάνα μποϊκοτάζ στα προϊόντα του μάλλον..