21.11.08

ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΕΕΑ

Αποφύγαμε τα χειρότερα σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αφού ναι μεν μας απαγορεύθηκαν οι διεθνείς μεταγραφές μέχρι να ξεχρεώσουμε τον Smiljan Pavic, αλλά δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα που ήταν και το κρισιμότερο αυτή τη στιγμή.
Το νομικό τμήμα της ΚΑΕ δείχνει να δουλεύει καλά..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την αποτελεσματική υποστήριξη των θέσεών μας.

Προτείνω να έρθουμε σε συμβιβασμό με τον S. Pavic:

Τον φέρνουμε με συμβόλαιο μέχρι τέλους της χρονιάς το ύψος του οποίου θα είναι ίσο με όσα του χρωστάμε από πέρυσι συν 10% αύξηση από όσα παίρνει φέτος στην Krka. Επειδή αυτά που παίρνει εκεί αποκλείεται να είναι παραπάνω από 50 χιλ €, νομίζω ότι με περίπου 150χιλ € θα έχουμε ένα παίκτη σε θέση που πονάμε και θα έχουμε γλιτώσει και από τη FIBA.

Που θα βρούμε τα λεφτά; Από το bonus του Ant1 και από καμία παραπάνω διαφήμιση, αφού και με τον Pavic η ομάδα θα έχει σίγουρα την εφτάδα (κατά τη γνώμη μου θα μπορεί και τετράδα).

Στέλιος

Υ.Γ. Ο Pavic έχει μέχρι τώρα σε 9 μάτς στην Adriatic League, 12,4 πόντους και 6,7 ριμπάουντ μ.ο.
Not bad at all ...

haridimos είπε...

Πολύ καλή σαν σκέψη, αλλά υπάρχει αφ'ενός το ενδεχόμενο να παίρνει κάτι τις παραπάνω, αφ'ετέρου να πρέπει να αποζημιώσουμε την ομάδα του για να έρθει.
(Πάντως αν έπαιζε χθες, θα είχα χαλαρά 15-20π κόντρα στο Αιγάλεω)

Ανώνυμος είπε...

Χαρίδημε, σωστοί οι ενδοιασμοί σου.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι παίρνει παραπάνω από 50 χιλ € (άλλωστε το κατά κεφαλήν εισόδημα στη Σλοβενία είναι σημαντικά χαμηλότερο από το μέσο όρο της ευρωζώνης). Η ομάδα του δεν έχει το budget και τα φόντα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στην Adriatic League από την 8η-10η θέση. Στο πρωτάθλημα Σλοβενίας είναι πρώτη, αλλά εκεί το επίπεδο είναι πολύ χαμηλότερο. Επιπλέον, όλοι οι παίκτες και οι μάνατζερ στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, για να αναδειχθούν αλλά και για να εισπράξουν, προσπαθούν να παίξουν σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Ανεξάρτητα από αυτές τις προσωπικές απόψεις, έχεις δίκιο. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να μάθουμε εάν η πρόταση είναι ρεαλιστική: Να προσεγγίσουμε τον παίκτη και τον μάνατζέρ του, δουλειά που δεν είναι δική μας.
Η διοίκηση, εάν παρακολουθεί το ιστολόγιο σου μπορεί να εμπνευστεί.

Στέλιος