13.11.08

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΚΕ

Mε τη σημερινή του απόφαση νο.69, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ έκρινε πως
Δέχεται τυπικά και στη ουσία της την ένσταση της ΑΕΚ ΚΑΕ. Αποφαίνεται ότι νικήτρια ομάδα του μεταξύ των ομάδων «ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» αγώνα καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2008-2009 που διεξήχθη 26-10-2008, είναι η γηπεδούχος ομάδα ΑΕΚ ΚΑΕ με τελικό αποτέλεσμα 73 έναντι 71 πόντων. Διατάσσει την απόδοση του παραβόλου στην ενιστάμενη ΚΑΕ

Έτσι η ομάδα μας παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα που θα έπρεπε να είχε πάρει από τότε στο παρκέ, καθώς ο δικαστής έκρινε σωστά και απέδωσε δικαιοσύνη.
Συγχαρητήρια στην ΚΑΕ και στο νομικό της τμήμα (Λία Μάντη-Διαμαντοπούλου) που χειρίστηκε άψογα την υπόθεση.

Πάντως λογικά ο Πανιώνιος θα πάει την ιστορία στο ΑΣΕΑΔ και θα πρέπει να περιμένουμε κάμποσο για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε διοίκηση και νομική σύμβουλο που επέδειξαν σταθερότητα και αποφασιστικότητα στη δίκαιη διεκδίκηση.

Διαβάζω σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ότι η απόφαση είναι "πρωτοφανής".
Πράγματι είναι!!!

Βέβαια, ορισμένοι συγχέουν το πρωτοφανές της απόφασης με τις συλλογικές ή επαγγελματικές προτιμήσεις τους που φαίνεται ότι είναι να διαπιστώνεται αλλά να μην επανορθώνεται η αδικία (ιδίως όταν αφορά την ΑΕΚ).

Συγχαρητήρια αξίζουν στον αθλητικό δικαστή για την ευκρισία και, γιατί όχι, την τόλμη του. ΄Έτσι οι διαιτητές και οι κομισάριοι θα μπορεί να συμβουλεύονται το video για τη λήξη του χρόνου, ώστε να μην υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος (με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος αλλά και για τον ΟΠΑΠ).

Η ομάδα μας εκπλήσσει πολλούς, αφού στις πέντε πρώτες αγωνιστικές φέτος έχει περισσότερους βαθμούς από πέρυσι (με το υποτιθέμενο ρόστερ των 3 εκατ. ευρώ).

Ελπίζω σε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Στέλιος

Ανώνυμος είπε...

"Εντυπωσιακή ήταν για περίπου 35 λεπτά η ΑΕΚ, ωστόσο, οι παίκτες της υπέκυψαν στην κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Αυτό είναι απόσπασμα από ανακοίνωση από το σαιτ της ΑΕΚ ΚΑΕ. Η Ευρώπη που κολάει ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

h Ellada den einai kommati tis Europis? :)

haridimos είπε...

έτσι :-)

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το χιούμορ της ανακοίνωσης. Παίζουμε με τον πόνο μας ή για πλάκα το έγραψαν; Υπάρχει περίπτωση να χάσουμε το ματς στο ΑΣΕΑΔ Χαρίδημε;

haridimos είπε...

Φυσικά και υπάρχει. Έκτός κι αν γίνει κάνα παρόμοιο σκηνικό την Κυριακή στο ματς των απαταιωνίων και θέλουν το δικό μας σαν δεδικασμένο :-)