14.10.18

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΡΕΜΙΑ

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΚ με αντίπαλο τον -αρκετά ελλειπή- ΠΑΟΚ, παίζοντας κι αυτή πάντως για άλλη μια φορά χωρίς τον Sant-Roos. Οι παίκτες του Banchi μπήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ, επέβαλλαν το ρυθμό τους και κυριάρχησαν και στις δυο πλευρές του παρκέ φτάνοντας στην άνετη τελική επικράτηση (που θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ αν δεν κατέβαζε ταχύτητα στο τέλος). Έτσι ικανοποίησε και τον κόσμο -περίπου 4000- που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και δημιούργησε αρκετά καλή ατμόσφαιρα. Κέρδισε έτσι όχι μόνο το ροζ φύλλο αγώνα με μια διαφορά που ενδέχεται να αποδειχθεί χρήσιμη αλλά και αγωνιστική ηρεμία πριν τα κρίσιμα ματς στην Τσεχία την Τρίτη και στο Ρέθυμνο το Σάββατο.
Το παιχνίδι άλλαξε από την ώρα που μπήκε ο Ξανθόπουλος στο παρκέ - κι ο οποίος δε βγήκε παρά στο τέλος των δυο ημιχρόνων. Έδωσε την απαραίτητη ηρεμία στο ρυθμό, μοίρασε υποδειγματικά τη μπάλα, πήρε τις προσπάθειες όταν έπρεπε και ήταν εύστοχος, πίεσε στην άμυνα και ήταν ο ουσιαστικός MVP της αναμέτρησης. Πάντως δημιουργούνται σίγουρα προβληματισμοί όταν βλέπει κανείς την εικόνα της ομάδας με τον Βασίλη στο παρκέ και χωρίς αυτόν με τους ξένους που ήρθαν για να αναλάβουν τη θέση του οργανωτή..
 Επιθετικά η ομάδα ευτύχησε να έχει τον Λαρεντζάκη με τον Hunter σε πάρα πολύ μεγάλα κέφια ενώ συνεπικουρούσαν οι Maciulis (στο πιο μεστό επίσημο του παιχνίδι στα κιτρινόμαυρα), Sakota, Griffin (που ανέβασε στροφές στο 4ο δεκάλεπτο). Χρησιμοποιήθηκαν και οι 12 παίκτες χωρίς να υστερήσει κανείς.


Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: