21.10.18

ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ


Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μπάσκετ καθώς πέρασε από το Ρέθυμνο κερδίζοντας με 57-66 τους Cretan Kings κι έτσι με αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία περιμένει την Τετάρτη την Bamberg του Νίκου Ζήση για το Basketball Champions League. Οι παίκτες του Banchi είχαν πολύ κακή επιθετική παρουσία στα πρώτα 25' -μάλλον έπαιξε ρόλο και η απουσία του Sakota που έμεινε στην Αθήνα με θλάση- και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στο χειρότερο Ρέθυμνο των τελευταίων ετών με όπλο κυρίως την άμυνα.
 Σημαντική συμβολή στην καλή αμυντική λειτουργία είχε φυσικά ο Howard Sant-Roos. Ο Κουβανός guard-forward στο επίσημο ντεμπούτο του στα κιτρινόμαυρα, έδεσε την περιφερειακή μας άμυνα παίζοντας ακόμα και στο '4' στην τελευταία περίοδο ενώ είχε υποδειγματική ομαδική λειτουργία. Ο έτερος πυλώνας της νίκης ήταν ο Λαρεντζάκης που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν .. 15π με 3/6 3π είχε στο Μελίνα Μερκούρη ενώ ήταν διψήφιος και στα 6 ματς που έχουμε παίξει μετρώντας 15,2π (με 18/36 3π) και 3,7ρ-3,0ασ-1,3κλ παίζοντας σχεδόν 27'  μο.
Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ. Τουλάχιστον στην αναπαραγωγή τώρα δεν λαγκάρει ασύστολα όπως στη ζωντανή μετάδοση από το ERTPLAY2 ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: