10.3.19

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΗ 2η (ή 3η)

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Βασίλισσας από το κλειστό "Αντώνης Τρίτσης" στο λόφο του Τσακού, όπου κέρδισε τον νεοφώτιστο αλλά ιδιαίτερα αξιόμαχο Χολαργό με 70-81. Οι παίκτες του Banchi μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι (όπως και στην Πυλαία για το BCL) καθώς προηγήθηκαν με 0-12, αλλά στη συνέχεια υποχώρησαν και το ματς έγινε ντέρμπυ (όπως και στην Πυλαία για το BCL). Με σοβαρότητα και βελτιωμένη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμα ροζ φύλλου αγώνα, του όγδοου συνεχόμενου σε όλες τις διοργανώσεις. Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα έμεινε μόνη 2η (αν παραμείνει η ερυθρόλευκη τιμωρία) ή 3η (σε διαφορετική περίπτωση) στη βαθμολογία της Α1.
Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Jonas Maciulis. Όταν βγήκε από την πεντάδα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου άρχισε η χαλάρωση στην ομάδα και δεν είναι τυχαίο που παρά το στραμπούληγμα στον αστράγαλο ξαναμπήκε στο τέλος για να σιγουρευτεί το αποτέλεσμα. Ο Λιθουανός διεθνής άσος πέρα από πρώτος σκόρερ χωρίς καμιά κατάχρηση σε σουτ, ήταν και πάλι αρκετά καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα.  Πολλές λύσεις έδωσε επιθετικά αν και δεν πήρε καμιά προσπάθεια από τα 6μ75 ο Sakota, ενώ το δίδυμο Griffin-James βοήθησε σημαντικά στα κρίσιμα σημεία.
Όμως η νίκη δεν ήρθε χωρίς απώλειες... Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου αποχώρησε ο Jordan Theodore (που ήταν πολύ καλός όσο αγωνίστηκε) και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση.. Στην προπόνηση της Δευτέρας θα αποσαφηνιστεί το μέγεθος της ζημιάς.. Σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ξανθόπουλου, ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας για τη ρεβάνς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ ...
Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

Υ.Γ. Η διοίκηση του Χολαργού μάλλον δε ρώτησε τους γνωστους δοκησίσοφους αναλυτές και ανέφερε ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια την Α.Ε.Κ στο πρόγραμμα του αγώνα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: