6.3.19

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Μπαίνοντας αποφασισμένη και με το 'μαχαίρι στα δόντια' η Βασίλισσα επέβαλλε με το καλημέρα το ρυθμό της κόντρα στον ΠΑΟΚ, αποδιοργάνωσε την περιφέρεια των αντιπάλων της, δημιούργησε μια μεγάλη διαφορά από τα πρώτα λεπτά (4-28 ήταν το σκορ στο 7') την οποία και συντήρησε σχετικά εύκολα παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων.
 
Αν δεν χαλάρωνε αδικαιολόγητα στο τέλος (56-76 προηγήθηκε στο 34') και κυρίως με την τελευταία επίθεση όταν ο Griffin αδικαιολόγητα σούταρε ενώ είχε άλλα 6.9" στη διάθεσή του και άφησε μετά και τον Κόνιαρη να σουτάρει αμαρκάριστος το τρίποντο στο τέλος που διαμόρφωσε το τελικό 75-84 θα μπορούσαμε να πούμε για άψογη παρουσία. Στο χέρι της είναι να μην επαναπαυθεί και να μην πάθει ότι έκανε η ίδια στη Nymburk πέρσι .. ή ότι έπαθε η Tenerife από τη Murcia και η Bayreuth από τη Ludwigsburg που κέρδισαν εκτός έδρας και αποκλείστηκαν με μεγαλύτερες εντός έδρας ήττες επίσης πέρσι..
 Ο Vince Hunter συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει στη φάση των ομίλων, είχε double-double από το ημίχρονο και τέλειωσε με 20π-12ρ κυριαρχώντας απόλυτα κάτω από τη ρακέτα.
 Φυσικά δεν ήταν μόνος του.. Κλειδιά για τη νίκη πέρα από την παρουσία του Maciulis και τα σουτ του Sakota ήταν η αμυντική & επιθετική συνεισφορά του Sant-Roos και του Griffin και η σοβαρότητα στην οργάνωση του Theodore. Αν ήταν διαθέσιμος ο Ξανθόπουλος ή δεν είχε την ίωση ο Μωραϊτης μάλλον θα ήταν καλύτερα τα πράγματα και όταν έμπαινε η 2nd unit στο παρκέ..

Δείτε βίντεο με χαϊλαϊτς από τη μετάδοση της Nova

Δεν υπάρχουν σχόλια: