11.4.21

ΕΧΑΣΕ KAI ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ !

 

Πολύ κατώτερη του αναμενόμενου παρουσιάστηκε στη Ρόδο η ομάδα μπάσκετ κι έτσι γνώρισε την ήττα από τον Κολοσσό H Hotels (που έτσι σχεδόν εξασφαλίζει πλασάρισμα στα playoff) και ουσιαστικά αποχαιρετά και την 3η θέση της κανονικής περιόδου εκτός και αν κερδισει και στην Πάτρα (καλύπτοντας και το -7 του πρώτου γύρου) και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την τελευταία αγωνιστική.. Κάτι που σήμερα φαντάζει τουλάχιστον απίθανο - αντίθετα δε φαίνεται καθόλου απίθανο να έρθει ένας πρόωρος αποκλεισμός στα προημιτελικά που θα βάλει σε ρίσκο και την συμμετοχή της στο BCL την επόμενη περίοδο.. 

 

Μάλλον γι'αυτό μετά το τέλος του αγώνα έγινε γνωστό πως η διοίκηση θα απομακρύνει τον Ηλία Παπαθεοδώρου από τον πάγκο της μετά από 22 μήνες (o μακροβιότερος επί Μάκη Αγγελόπουλου).. ανακοίνωση πάντως επίσημη μέχρι τώρα δεν έχει εκδοθεί.

Η ομάδα μπήκε εντελώς απροετοίμαστη στο παρκέ, δεν είχε καμιά απολύτως συνοχή στην άμυνα -καθόλου περίεργο με τη σύνθεση που επιλέχθηκε- και βρέθηκε με το καλημέρα να χάνει 13-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο, ενώ η διαφορά έφτασε και στους 20 πόντους (30-10) στο τέλος της πρώτης περιόδου.. Εκμεταλλευόμενη τη δεδομένη λειψανδρία των γηπεδούχων αντέδρασε, ροκάνισε τη διαφορά και προηγήθηκε και με 5π στα μέσα της τρίτης περιόδου. Όμως αντι να επιβάλλει το ρυθμό της επανέλαβε τα αρχικά λάθη εκτός & εντός παρκέ κι έτσι γνώρισε άλλη μια οδυνηρή ήττα.

Δικαιολογίες μπορεί να υπάρχουν πολλές, όμως η διοίκηση μάλλον σωστά θεώρησε πως έπρεπε να γίνει ένα ηλεκτροσοκ στην ομάδα μήπως και δεν απωλέσει με γδούπο και τον τελευταίο στόχο της χρονιάς. Τέτοια εποχή βέβαια είναι δύσκολο να βρεθεί εναλλακτική και όπως φαίνεται το team του Παπαθεοδώρου θα πάει την ομάδα στην Πάτρα την Τετάρτη ..


 




1 σχόλιο:

GeorgeZ είπε...

Πολύ δύσκολα τα πράγματα πλέον.
Ακόμη και ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά φαβορί είναι. Απολύθηκε ο Παπαθεοδώρου, για να έρθει ο Αγγέλου.
Τη σεζόν 2007-2008 με ρόστερ πεντάδας (Κυρίτσης, Μπάρλος από καλή σεζόν με ΟΣΦΠ, Αμάρα Σι, Φοβερός - τον αντιμετωπίσαμε και με Μονακό σε τελικό, Έιβερι - Ουέσον, Χατζής, Παπανικολάου, ωραίοι παίκτες, βγήκαμε 7οι και καταιδρωμένοι με μοναδική επιτυχία τη νίκη επί του ΠΑΟ με τρομερή ανατροπή.
Και φυσικά με νίκη με 7 πόντους στο πρώτο μάτς, ήρθε ο διασυρμός από Σολέ στον δεύτερο ματς.
Για διασυρμό πάμε και στην Πάτρα.
Λάθος κίνηση το ότι δεν στηρίχτηκε ο Παπαθεοδώρου. Δεν βλέπω πως θα έχουμε καλύτερο προπονητή και την επόμενη σεζόν.