11.3.05

ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ ΑΕΚΑΡΑΑΑ !!



Μια ΑΕΚ βγαλμένη μέσα από τα καλύτερα όνειρά μας, ξεδίπλωσε όλες της τις αρετές στο παρκέ της Olivia Sport Halle, μπήκε από την αρχή στη θέση του οδηγού, έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο δεκαπεντάλεπτο, στο οποίο προηγήθηκε με 8-36 και έφτασε τελικά στην δίκαιη και επιβλητική επικράτηση, κερδίζοντας και το χειροκρότημα των Πολωνών. Το σκορ θα μπορούσε σίγουρα να είναι μεγαλύτερο από το 59-75 αλλά δε νομίζω πως αυτό είναι κάτι που θα μας χρειαστεί τελικά. Με το Ζήση να βγάζει και πάλι μάτια, δικαιώνοντας όσους πίστεψαν πως μπορεί να παίξει βασικός στο '1' και με τη συνολική μας αμυντική λειτουργία να είναι για σεμινάρια, η Prokom δεν είχε καμιά τύχη. Πάντως δεν είναι κακή ομάδα και δε θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να κάνει μια νίκη στον όμιλο.

Επειδή ακούστηκαν διάφορες βλακείες χθες, πως και καλά η ΑΕΚ 'μόνο αν αυτοκτονήσει θα αποκλειστεί', να ενημερώσω όσους τα λένε αυτά πως είναι βαθιά νυχτωμένοι. Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, είναι να πάμε σε τριπλή ισοβαθμία ΑΕΚ, Efes, Benetton στις 4 νίκες. Σε αυτή την περίπτωση μετράει η διαφορά στα μεταξύ μας αποτελέσματα. Εμείς ξεκινάμε από το +9 (8 με τους Ιταλούς, 1 με τους Τούρκους), η Efes από το +8 και η Benetton από το -17. Για να εξασφαλίσουμε λοιπόν την πρόκριση, δε θα πρέπει μόνο να χάσουμε με κάτω από 8 πόντους στην Ιταλία, αλλά η αθροιστική διαφορά που θα χάσουμε -αν χάσουμε- τα 2 ματς σε Ιταλία, Κωνσταντινούπολη να μην ξεπεράσει τους 9 πόντους.

Η ομάδα μας έχει δείξει εξαιρετική συνέπεια στις ευρωπαϊκές της εμφανίσεις φέτος κι έτσι σίγουρα μπορούμε να ελπίζουμε. Πριν από την Τετάρτη και το Treviso, υπάρχει όμως το ματς με τον Πανελλήνιο την Κυριακή που είναι αρκετά σημαντικό και καλά κάναμε και κατεβάσαμε ταχύτητα χθες, ώστε να εμφανιστούμε πιο ξεκούραστοι στο Γαλάτσι. Το έχω γράψει αρκετές φορές, πως δεν έχουμε περιθώρια απώλειας βαθμών και η πιθανή ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό, μπορεί να μας αφήσει μόνους τρίτους στη βαθμολογία αν φυσικά πάρουμε το ροζ φύλλο από τους Ολυμπιονίκες.




Υ.Γ. (1) Φυσικά οι κιτρινόμαυρες καθημερινές εφημερίδες, απέδειξαν για μια φορά ακόμα πως είναι κιτρινόμαυρες ποδοσφαιρικές καθημερινές εφημερίδες και πως γι'αυτές η ΑΕΚ αρχίζει και τελειώνει στο ποδόσφαιρο... Τα υπόλοιπα αθλήματα είναι για να γεμίσουν τα δίστηλα & τα μονόστηλα ...

Υ.Γ. (2) Ο Σπανούλης θέλει να παίξει μαζί με το Ζήση στην ίδια ομάδα... Κάντε εκεί στην ΚΑΕ το μπραφ και θα καθαρίσουμε απο γκαρντ για μια πενταετία....

Δεν υπάρχουν σχόλια: