4.10.17

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Το Ρέθυμνο Cretan Kings υποδέχεται απόψε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου η ομάδα μπάσκετ, χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα πέρα από την δεδομένη απουσία του Harris που την ίδια ώρα θα αγωνίζεται (ή όχι αν δεν ξεπέρασε το πρόβλημα της Κυριακής) στην Κίνα στον 5ο τελικό του NBL. Οι δυο ομάδες έχουν αλλάξει δραστικά μέσα στο καλοκαίρι (από τους 12 ξένους που είχαν στα προημιτελικά των playoff έχει μείνει στα δυο ρόστερ μόνο ο Elonu), αλλά γνωρίζονται αρκετά αφού πριν δέκα μέρες έπαιξαν στο Ζιβανάρειο τουρνουά του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Εκεί η Α.Ε.Κ. είχε κερδίσει δύσκολα παίζοντας πολύ καλά άμυνα στην 4η περίοδο με 93-82 .

Η ώρα έναρξης δεν είναι η πιο φιλική (5 το απόγευμα σε καθημερινή) και δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό από τη συνηθισμένη εικόνα με τα μπλε..
Οι δυο ομάδες είχαν ξαναβρεθεί αντίπαλες στη διοργάνωση πριν 10 χρόνια παρά μια μέρα, πάλι για τα προημιτελικά. Στις 3 Οκτώβρη 2007 η Α.Ε.Κ. είχε κερδίσει στην παράταση (κδ 70-70) με 78-84 και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
 Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Sasa Vasiljevic που σκόραρε 22 πόντους, τους 14 στην παράταση (δηλαδή όλους τους πόντους της ομάδας μας σε αυτό το διάστημα). Ο Άγγελος Κορωνιός που ήταν ακόμα στον πάγκο μας χρησιμοποίησε τους : Wesson 13, Sy 4, Ταπούτος 26, Κυρίτσης 10, Χατζής, Μπάρλος 3, Lee, Pearson, Vasiljevic 22, Σιούτης, Τσάμης 6, Σίμτσακ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: