4.3.18

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΤΣΕΧΟΥΣ..

Πιάνοντας αρκετά καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα που ικανοποιησε τους περίπου 4000 θεατές, η Α.Ε.Κ. κέρδισε εύκολα τον Κολοσσό -που είχε μόλις μια νίκη διαφορά μέχρι το jumpall- με 95-79. Έτσι πάτησε καθαρά στην πρώτη τετράδα της Α1 μετά από βδομάδες και πλέον ετοιμάζεται για το πιο κρίσιμο (μέχρι το επόμενο) ευρωπαϊκό ματς φέτος με τη Nymburk. Η ομάδα μετά τις αλλαγές που έγιναν έχει αλλάξει σαφέστατα εικόνα και μετά την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου στο Ηράκλειο σίγουρα έχει χτίσει και την ανάλογη αυτοπεποίθηση.  Μόνο μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Μαυροειδή που χρειάστηκε να κάνει ράμματα. Αξίζει να σημειωθεί πως για το χτύπημα που του άνοιξε το κεφάλι χρεώθηκε με φάουλ από τους διαιτητές ...
Μπορεί ο Harris να μην ήταν στη μέρα του σκοράροντας μόνο με βολές κι ένα κάρφωμα, ο Green να ήταν άποντος μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου και ο Μαυροειδής εκτός μάχης με τον τραυματισμό, αλλά πλέον η Α.Ε.Κ. έχει πολύ μεγάλο βάθος στο ρόστερ της.. Ο Punter δείχνει να είναι το γρανάζι που έλειπε στην περιφέρεια δίνοντας λύσεις όχι μόνο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, ο Hunter  σταθερά πολύ αποτελεσματικός στα τελειώματα, ο Λαρεντζάκης σοβαρός και ουσιαστικός, ο Dusan η γνωστή απειλή στην επίθεση, ο Καββαδάς μεγάλο όπλο στη frontline, o James με μεγάλο πάθος και στις δυο πλευρές του παρκέ, ο Ξανθόπουλος μοίραζε ασιστ και ηρεμία, ο Βασιλόπουλος έδεσε την άμυνα και ο Atic έδειξε όσο έπαιξε πτυχές από το ταλέντο του.
(Μανώλης Χατζηδάκης αρχηγός εφηβικής ομάδας, Αναστάσης Σπύρογλου αρχηγός ομάδας παίδων και Dusan Sakota, αρχηγός της ανδρικής ομάδας με το Κύπελλο)

Δείτε βίντεο από το ματς

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βινς Χαντερ μακάρι για πάντα στην ΑΕΚ

haridimos είπε...

Μακάρι, αλλά σίγουρα θα θέλει να ξαναδοκιμάσει σε ΝΒΑ του χρόνου.