11.11.18

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΛΑΜΨΗ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗ

Παίζοντας με τις γνωστές απουσίες της (Sakota, Καββαδάς, Ξανθόπουλος) που μεγάλωσαν μέσα στο παιχνίδι με τον τραυματισμό του Rathan-Mayes, η Βασίλισσα κέρδισε τον αξιόμαχο Χολαργό με 73-63 και επέστρεψε στις νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις μετά από τρεις εβδομάδες και τις ήττες σε Πάτρα, Πυλαία. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Τσαλμπούρης δείχνει να κάνει το step up αποδεικνύοντας έμπρακτα πως θα πρέπει να υπολογίζεται κανονικά στο rotation της ομάδας και όχι μόνο όταν είναι τραυματίας ο αρχηγός και θα πρέπει κάποιος να μοιραστεί το χρόνο με τον Maciulis. O -όχι και τόσο νεαρός forward αφού βαδίζει πλέον προς τα 23 του- σκόραρε 11 πόντους, μάζεψε 5 ρημπάουντ και έδειξε πως όσο περισσότερο παίζει τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αποκτά, θυμίζοντας τον παίκτη που είχαμε δει πρόπερσι όταν είχε πάλι καλύψει το κενό του αρχηγού με Partizan, Απόλλωνα κλπ. Καλό θα ήταν να μην ξεχαστεί πάλι στην άκρη του πάγκου, όπως και ο Μωραϊτης που κι αυτός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξε πως κακώς ήταν ακόμα και εκτός 12άδας το προηγούμενο διάστημα.
MVP για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Vince Hunter που κυριάρχησε κάτω από τη ρακέτα, σκοράροντας 13 πόντους ενώ κατέβασε 8 ρημπάουντ (4 επιθετικά) κι έκανε 3 κλεψίματα και 3 κοψίματα.. Βέβαια δεν μπορεί να βγάζει όλο το 40λεπτο και με δεδομένο τον τραυματισμό του Καββαδά η αγωνιστική ανεπάρκεια του Roberson φαίνεται όλο και περισσότερο...
 Με την απουσία του Rathan-Mayes από το παρκέ στο 2ο ημίχρονο (τραυματίστηκε από αγκωνιά στο 21' και το βράδυ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και μάλλον θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια) ο Griffin ανέλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες και θύμισε αρκετά τον παίκτη που βλέπαμε πέρσι στον Κολοσσό. Θετικό και το γεγονός πως μετά από καιρό ο Γιαννόπουλος είχε συμβολή στο παιχνίδι της ομάδας. Χρειάζονται όλοι ώστε να πάει χωρίς περαιτέρω απώλειες μέχρι τη διακοπή για τα παράθυρα της FIBA (μέχρι τότε έχει να παίξει με τη Lietkabelis την Τρίτη, στη Χαλκίδα με την Κύμη το Σάββατο, στο Βέλγιο με την Antwerp και τον Ήφαιστο στο ΟΑΚΑ)

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: